Boulangers et pâtissiers

Enregistrer l'offre

Bakker

Bonheiden

Temporaire option fixe - Temps Plein

Ouvrier

16,00

Fonction

Voor een grote ambachtelijke bakkerij zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Broodbakker.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je zal instaan voor:

  • Verdelen, rollen en vormen van deeg
  • Controle van het gistingsproces
  • Voorbereiding speciale broden
  • Ingrediënten toevoegen volgens receptuur
  • Broden in de oven plaatsen en tijdig uithalen
  • Je werkomgeving op orde houden en schoonmaken

Qui cherchons-nous ?

  • Je volgde de opleiding Bakker, brood en banketbakker, of bent gelijkgesteld door ervaring
  • Je hebt voldoende kennis van HACCP
  • Je werkt in daguren en 1 dag in het weekend
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands zodat je de werkorders en recepturen zelfstandig kan interpreteren
  • Een eerste ervaring is een must

Que proposons-nous ?

  • Je zal deel gaan uit maken van een familiebedrijf, een warme omgeving die er naar streeft om zijn medewerkers gelukkig te zien
  • Je komt terecht in een stabiele en groeiende organisatie met een open bedrijfscultuur waar inbreng en initiatief zeker in dankbaarheid worden afgenomen
  • Je kan rekenen op een voltijdse tewerkstelling met een contract van onbepaalde duur na je interim-periode 
  • Een marktconform loon op basis van je ervaring aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques 

Compétences liées à la fonction

  • Confectionner les viennoiseries (découpe, garniture, dorage, ...)
  • Procéder à la cuisson/pré-cuisson des pâtons, des pièces de viennoiseries et défourner les pains, les viennoiseries
  • Effectuer la décoration des produits (pépites de chocolat, graines de sésame, sucre, nappage, ...) après refroidissement
  • Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
  • Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des pâtes à pain ou à viennoiserie, les mélanger et effectuer le pétrissage, l'abaisse
  • Diviser la masse de pâte en pâtons, les bouler et en effectuer la tourne ou le façonnage et surveiller les étapes de fermentation
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969