Enregistrer l'offre
Fonction
Konvert Gent zoekt een gemotiveerde patissier in de vaste dagploeg.
- Je vervaardigt diverse brioches en patisserie producten. Dit steeds volgens de juiste recepturen, met de correcte ingrediënten en vakkennis.
- Je bewerkt degen tot een kwalitatief eindresultaat.
- Je zorgt er, samen met jouw collega’s, voor dat alle patisserie tijdig en correct naar onze winkels kan vertrekken.
- Je hebt oog voor de correcte bewaring van de grondstoffen en eindproducten
- Je zorgt ervoor dat de werkplaats en gereedschappen steeds voldoen aan de hygiëne normen en werkt hier ook steeds naar.
- Je rapporteert aan de verantwoordelijke patisserie dag.
Qui cherchons-nous ?
- Je hebt een opleiding als patissier of bent gelijkgesteld door ervaring.
- Je werkt nauwkeurig, zowel zelfstandig als in team.
- Je bent bereid om in het weekend te werken
- Je hebt oog voor de kwalitatieve afwerking van je producten
Que proposons-nous ?
- Een fulltime job (38u) in een 5-dagenweek
- Een uitdagende functie binnen een ambitieuze en groeiende Belgische onderneming
- Vast contract na interim-periode
- Werkzekerheid in een groeiend bedrijf
- Mensgerichte bedrijfscultuur met ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
Compétences liées à la fonction
- Confectionner des produits alimentaires : Viennoiseries (croissants, pains au chocolat, brioches, ...)
- Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des produits
- Mélanger les ingrédients des pâtes, des crèmes, des garnitures et des entremets
- Réceptionner les marchandises, les produits et contrôler la conformité de la livraison
- Former des employés aux techniques du métier
- Pétrir des pâtes de pâtisserie et les préparer (fonçage, garnissage, ...)
- Préparer les fruits secs ou frais (découpe, épluchage, rinçage, ...)
- Confectionner des chocolats
- Effectuer le montage et la décoration des produits (assemblage de couches de biscuit, de crème au beurre, nappage, glaçage, ...)
- Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
- Conditionner des produits de pâtisserie, confiserie, chocolaterie et disposer les produits en vitrine, en rayon, sur des présentoirs
- Confectionner des produits alimentaires : Produits de boulangerie (pain blanc, baguettes, pains spéciaux, ...)
- Suivre l'état des stocks
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.