Enregistrer l'offre
Fonction
Creatieve Kok – Slagerij te Nevele (voltijds / bespreekbaar)
Als kok werk je samen met een enthousiast keukenteam aan een gevarieerd aanbod van warme en koude gerechten. Je zorgt mee voor de bereiding van:
-
Dagschotels en huisbereide buffetten
-
Tapas, warme schepgerechten en originele bijgerechten
-
Nieuwe seizoensgerechten en creatieve specials
Wat deze job uniek maakt? Jij krijgt de ruimte om creatief mee te denken!
Je mag nieuwe ideeën aanbrengen, trends opvolgen en recepten mee vormgeven. Jouw input bepaalt mee wat er in de folder komt of op het menu verschijnt.
📩 Interesse? Stuur je CV naar deinze.interim@konvert.be of bel 09 386 83 33
Qui cherchons-nous ?
-
Je spreekt vlot Nederlands
-
Je hebt een opleiding in of ervaring met koken (professioneel of ambachtelijk)
-
Je woont bij voorkeur in de regio Nevele of bent mobiel
-
Je kan vroeg starten en werkt graag in daguren
-
Je hebt oog voor kwaliteit, hygiëne en afwerking
Que proposons-nous ?
-
Vaste werkuren: ma, di en vrijdag (6u tot 15u45)
-
Mogelijkheid tot vrije dag op woensdag of donderdag
-
In het weekend werk je 1 voormiddag (zaterdag of zondag)
-
Toffe sfeer in een professioneel team
-
Bespreekbaar loon
-
Vrije keuze en inspraak in bereidingen
Compétences liées à la fonction
- Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
- Suivre l'état des stocks
- Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
- Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
- Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
- Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
- Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
- Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
- Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
- Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
- Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
- Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.