Enregistrer l'offre
Fonction
Medewerker Inpak & Keukenondersteuning – Slagerij Nevele
Ben jij een nauwkeurige werker die graag structuur houdt en ook wat variatie in de dag appreciëert?
Voor een moderne slagerij in Nevele zoeken we een medewerker die verantwoordelijk is voor de verpakking van onze verse producten én ter ondersteuning meehelpt in de keuken.
📦 Functieomschrijving
Als medewerker in deze functie sta je in voor:
-
Het voorbereiden en verpakken van onze producten voor de winkel en externe verdeelpunten
-
Uitscheppen, etiketteren en inpakken via onze automatische inpaklijn
-
Controle op volledigheid en juistheid van bestellingen (kloppen de etiketten, zijn alle producten mee, is alles netjes verpakt?)
-
Bestellingen opvolgen en zorgen dat alles tijdig klaarstaat voor levering
-
2 à 3 dagen per week ligt de focus op inpakken, de andere dagen help je in de keuken ter ondersteuning van de koks (voorbereidend werk, opruim, enz.)
Het is dus meer dan “gewoon aan een lijn staan”: we zoeken iemand die het overzicht bewaart, meedenkt en verantwoordelijkheid durft opnemen.
📩 Interesse? Stuur je CV naar deinze.interim@konvert.be of bel 09 386 83 33
Qui cherchons-nous ?
-
Ervaring in voeding, inpak of keuken is een plus, geen must
-
Je spreekt goed Nederlands
-
Je hebt affiniteit met hygiënisch werken en houdt van structuur
-
Je bent iemand waar men op kan rekenen
-
Je bent fysiek in staat om te staan en te bewegen doorheen de dag
Que proposons-nous ?
-
Een plek in een hecht en professioneel team
-
Moderne werkomgeving met automatische inpaklijn
-
Mooie verloning volgens ervaring
-
Interne opleiding en ondersteuning
-
Werkrooster
-
Je werkt van 6u tot ongeveer 16u (afhankelijk van de dag)
-
Woensdag = vaste vrije dag
-
1 voormiddag per weekend werken (zaterdag of zondag)
-
Voltijdse tewerkstelling, met veel regelmaat
-
Compétences liées à la fonction
- Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
- Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
- Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
- Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
- Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
- Stocker un produit
- Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
- Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
- Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
- Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.