Horeca

Enregistrer l'offre

Kok vakantiecentrum

Coxyde

Temporaire option fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Voor een vakantiecentrum regio Koksijde, gaan we op zoek naar een kok.

In eerste instantie start je binnen de functie als hulpkok maar als snel groei je door naar de functie van kok.

Takenpakket

  • Je staat in voor de voorbereiding en mise en place van de maaltijden en lunchpakketten.
  • Je doseert en mengt de ingrediënten.
  • Je bereidt vlees, vis, groenten en warmt deze op.
  • Je maakt de gerechten op om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …).
  • Je kookt voor kinderen, gezinnen en families.
  • Je respecteert de HACCP-normen.
  • Je verpakt en etiketteert bereidingen en producten (fabricatie- en houdbaarheidsdata).
  • Je bergt de voedingsmiddelen op in de koelruimte, de voorraadkamer, …
  • Je onderhoudt de werkpost en je maakt het keukengerei schoon.
  • Je volgt de voorraad op, je stelt tekorten vast en geeft de info door aan de keukenchef.
  • Foodcostberekening.

Qui cherchons-nous ?

  • Vriendelijkheid en je glimlach zijn essentieel naar onze vakantiegasten toe.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je past de hygiëne- en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe.
  • Je gaat bewust om met voedselverspilling.
  • Je bent stressbestendig, plichtsbewust, gemotiveerd en servicegericht.
  • Een flexibel (wisselend) uurrooster en werken tijdens de weekenden en op feestdagen vormen voor jou geen probleem.
  • Je bent eerlijk en sociaal.
  • Je hecht belang aan een goede werksfeer

Que proposons-nous ?

  • Een contract bepaalde duur met verloning volgens het wettelijk barema PC 302.
  • Voltijds (38u) in 6-dagenstelstel.
  • Maaltijd op het werk.
  • Toffe collega’s.
  • Start seizoen februari 2025 tot en met de eerste week van november 2025

Compétences liées à la fonction

  • Concevoir, adapter des recettes culinaires selon les ingrédients de saison, le budget
  • Etablir le planning du personnel de la cuisine selon les commandes, l'état d'avancement des préparations
  • Elaborer les fiches techniques pour chaque plat du restaurant (ingrédients, quantité, prix, ...)
  • Superviser la préparation des aliments, contrôler/effectuer le dressage/l'assemblage des plats
  • Effectuer le suivi du budget de la cuisine (chiffre d'affaires, ratio, marge, ...)
  • Contrôler le respect des procédures de travail et des règles d'hygiène et de sécurité
  • Sélectionner des fournisseurs/prestataires, négocier les conditions du contrat et contrôler la réalisation de l'intervention, des produits, ...
  • Effectuer des tests de contrôle de fraîcheur des aliments, des préparations et prélever des échantillons pour le service d'hygiène
  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Recruter du personnel et le former aux procédures de l'établissement
  • Vérifier les éléments d'activité du personnel
  • Elaborer les menus, les cartes et définir les tarifs des plats
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969