Nieuwsbericht

Nachtraven, we zoeken jullie!

01-01-0001

Ben jij een persoon die het lastig vindt om vroeg in de ochtend op gang te komen, maar heb je wel een leuke baan nodig? Dan is 's nachts werken een interessante optie voor jou. Zo gebruik je de dag om uit te rusten van je werk en kun je kiezen uit meer mogelijkheden dan je denkt wat betreft het werken in de nacht.

 

Op zoek naar nachtwerk?

Een van de leukste banen wat betreft het werken tijdens nacht is de functie van nachtportier. Je kunt in de meeste plaatsen hotels vinden die op zoek zijn naar iemand die in de late uurtjes de receptie bemant. Ook behoort het uitvoeren van kleine administratieve taken, het inchecken van late gasten en het klaarzetten van spullen voor het ontbijt eventueel tot jouw taken. Uiteraard verschilt het exacte takenpakket per werkgever. Ben je sociaal vaardig, representatief en neem je graag initiatief wat betreft het oplossen van mogelijke problemen? Dan is de functie van nachtportier in een hotel of instelling geschikt voor jou!

 

Nachtelijk fabriekswerk

Wil je ongestoord kunnen werken en vind je het prettig om relatief eenvoudige taken te verrichten? Bekijk dan eens de functies bij fabrieken in jouw omgeving. Doorgaans zijn functies wat betreft nachtwerk in de fabriek wat moeilijker in te vullen voor bedrijven. Houd jij van 's nachts werken? Bekijk dan de productiefuncties bij jou in de buurt.

 

's Nachts werken bij tankstations

Indien je niet ver van een oprit naar een snelweg woont en graag 's nachts werkt, kun je bekijken welke functies er beschikbaar zijn bij tankstations in jouw omgeving. Je bemant de kassa, verricht klein onderhoud en bent aan het eind van je dienst (eventueel) verantwoordelijk voor het administratief afsluiten van jouw dienst. Uiteraard houd je een oogje in het zeil en bereid je mogelijk snacks voor de bezoekers van jouw tankstation.

 

In de nacht werken bij de politie, justitie of het leger

Ook in het gevangeniswezen en uiteraard bij de politie zul je vaak te maken krijgen met het werken van diensten in de nacht. Heb je interesse in een baan bij justitie of het Belgische Leger? Dan zul je een intensieve sollicitatieprocedure en opleiding moeten doorlopen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor tijdelijk werk via een uitzendbureau. Hier kun je uiteraard aangeven dat je met name interesse hebt in het werken in de nacht.

 

Er zijn mogelijkheden te over wat betreft 's avonds of in de nacht werken. Zo kun je jouw leven op de voor jou ideale manier invullen!

 

LINK: https://www.konvert.be/nl/Vacatures

konvert-blog-solliciteren

Is de tijd van het klassieke sollicitatiegesprek voorbij?

Tijdens een sollicitatiegesprek wil een werkgever je beter leren kennen, maar lukt dat wel? Veel mensen weten precies wat ze moeten zeggen tijdens deze gesprekken. Ze hebben mooie antwoorden klaar, kunnen interessante anekdotes ...

Lees meer
konvert-blog-koud

Werk je in de kou? Zo houd je het vol

De winter is een bittere tijd voor veel harde werkers. Bouwvakkers, tuiniers en wegenmakers werken dag in, dag uit in de kou. Ook werknemers in een koude supermarkt of koelcel moeten het iedere dag weer ontgelden. Jammer, ...

Lees meer
konvert-blog-moe

Heb jij meer nachtrust nodig? Volg dan deze tip

We hebben allemaal behoefte aan genoeg slaap. Zo kunnen we weer opladen na een drukke dag en hebben we genoeg energie voor ons werk, onze vrienden en onze hobby's. Helaas lukt het lang niet altijd om van deze welverdiende rust te genieten.

Lees meer
konvert-blog-maak-een-todo

De balans tussen werk en privé: hoe doe je dat?

Een work/life balans: we willen het allemaal, maar hoe bereik je het? Het liefste willen we lekker werken, tijd doorbrengen met onze vrienden, aandacht hebben voor ons gezin en ook nog eens ons huishouden runnen. Wil jij je balans terugvinden? Volg dan deze zeven tips.

Lees meer