Bij Konvert zoeken we geen mensen voor de job, maar jobs voor mensen.

We zoeken dieper, kijken verder en werken harder. We geven niet het beste maar het allerbeste van onszelf. Om die ene job te vinden die écht bij je past. Waarin je de beste versie van jezelf kan zijn. Want als we mensen elke dag gelukkig maken in hun werk, wordt het bedrijf hier ook elke dag gelukkiger van. Strijd jij binnenkort mee met ons?

Een échte match, wat bedoelen we daarmee?

Een échte match is een match waarbij de vaardigheden, ervaring en attitude van een kandidaat perfect aansluiten bij een bedrijf. Maar het is ook een match tussen mensen. Hoe ze in het leven staan, hoe ze tegenover werk staan, wat ze willen bereiken en in welke omgeving ze dat het best samen doen.

Bij een échte match passen het bedrijf en de kandidaat op alle vlakken bij elkaar.

Zo'n échte match bereik je door verder te kijken dan een cv.

Ervaring, vaardigheden en studieachtergrond, da’s belangrijk. Maar wij vinden het belangrijker om verder te kijken dan een cv om te ontdekken wat iemand écht wil. Waar het talent écht ligt. En vooral waar iemand écht gelukkig van wordt.

Onze persoonlijke aanpak zorgt dat dit ook lukt.

Om dat allemaal te kunnen doen, moeten we je goed leren kennen. Daarom ontmoeten we je altijd persoonlijk. In real life. We luisteren goed naar wat jij wil, respecteren wie je bent en zullen altijd zeggen wat we denken. Op een warme maar directe manier.

Klaar om ons te ontmoeten?

Lees ons beter kennen en plan een persoonlijk gesprek in met ons team. Wie weet zijn wij wel je échte match!

Onze waarden

Optimisme

We zijn optimistisch. En wie optimistisch in het leven staat, creëert mogelijkheden. Dat betekent niet dat we de moeilijkheden niet zien. Maar we zien ook altijd kansen en geloven elke keer dat we die échte match vinden. Daar doen we alles voor.

Betrokkenheid

Een échte match vinden, is meer dan een job. We begrijpen hoe belangrijk dat is voor uitzendkrachten en bedrijven. Daarom willen we niet alleen hun cv kennen maar wat ze kunnen en willen naast dat cv. Daarom willen we niet alleen de vacature kennen, maar ook het bedrijf en de cultuur.

Vertrouwen

We kunnen die échte match alleen vinden als er vertrouwen is. Daarom luisteren we goed en willen we klanten en uitzendkrachten ontmoeten in real life. We respecteren wie ze zijn en zullen altijd zeggen wat we denken. Op een warme maar directe manier. We hebben ook vertrouwen in onze eigen expertise. Daardoor durven we kandidaten en jobs voorstellen waarvan we geloven dat die perfect matchen. Ook al liggen ze niet helemaal in de lijn van de verwachtingen.

Betrouwbaarheid

We geloven dat we échte matches kunnen vinden omdat we betrouwbaar zijn. Er zit bij ons nooit een addertje onder het gras. We zijn correct, professioneel en respecteren de wet om klanten en uitzendkrachten te dienen maar ook om hen te beschermen.

Gedrevenheid

We geloven dat we die échte match vinden omdat we zo gedreven zijn. Elke dag bewegen we er hemel en aarde voor en gaan we verder dan onze concurrenten. Met de glimlach. Zelfs als het moeilijk gaat. We vloeken wel eens als het tegenslaat. Maar daarna veren we weer op.

Samenwerking

Zelfstandig en ondernemend zijn is goed. Maar om die échte match te vinden moeten we samenwerken. Hemel en aarde bewegen kan je nu eenmaal niet alleen. Daarvoor heb je de kennis en goesting van iedereen nodig. Het sterkste netwerk wint. Nu meer dan ooit.

Het Konvert-team

“Als familie zijn wij ongelofelijk trots op Konvert en wat we elke dag neerzetten. Onze kracht, dat zijn onze mensen. We steunen elkaar, geven ruimte om te groeien, zijn menselijk, toegankelijk en staan met de neuzen in dezelfde richting. Onze werknemers zijn de reden waarom klanten en uitzendkrachten elke dag opnieuw zien wie we zijn en waar we voor staan.”

- Siska, Stefanie, Sofie, Silvie, Annemie en Freddy Verschetse

"We werken niet om te leven. Werk is een deel van ons leven. Van wie we zijn, wat we doen, wie we ontmoeten en hoe we ons voelen. Iedereen heeft recht op een goed leven. En dus het recht om zich goed te voelen in een job.

Door onze persoonlijke en gepassioneerde aanpak lukt dat ook. We kijken niet naar wat je kan, maar naar wie je bent. We zoeken niet naar de job die je verwacht, maar naar de job waar je van droomt. We focussen op waar je morgen wil zijn, maar vergeten nooit waar je volgend jaar wil staan."

- Wim Verhelst, CEO

Deel worden van ons team?

We willen je er graag bij! Check onze vacatures en solliciteer voor de job die bij je past.