Vind een job

  Bij Konvert zoeken we geen mensen voor de job, maar jobs voor mensen. Daarom kijken we verder dan je cv, voorbij je skills en je ervaring. We willen weten wie je bent. We babbelen dus lang met jou. En vooral: we luisteren. Daarna geven we niet het beste, maar het allerbeste van onszelf om die ene job te vinden die echt bij je past.

  Vul je postcode of gemeente in en plan meteen een persoonlijk gesprek met onze Konvert-collega’s, online of bij een kantoor in de buurt.

   • Maak in enkele minuten je MyKonvert-account aan.

   • Je bent altijd op de hoogte van nieuwe vacatures.

   • Op basis van je profiel zoeken we vacatures die perfect bij je passen.

   • Zodra we die vinden, krijg je een seintje en maken we een afspraak!

   • Eenvoudig toch?

   Registreer nu!

   Gratis opleiding verzekert aantrekkelijk werk als isolateur

   Een job vinden kan iedereen, maar de juiste job vinden, dat loopt niet altijd van een leien dakje. Als je al ervaring hebt, blijf je veelal hangen in de sector waarin je al eerder actief was. Heb je geen ervaring en wil je snel aan de slag in je eerste job, dan kan een opleiding soelaas brengen. Helaas is een bijscholing niet altijd een garantie op succes. Volg je een VDAB-opleiding bij CGK Group tot isolateur, dan stijgt de kans op een nieuwe carrière met 100%.

   Lees meer

   Wat wil je weten over een projectleider?

   Een projectleider neemt veel hooi op zijn vork, nog net ietsje meer dan een werfleider. Alles wat je moet weten over deze job vind je terug in dit blogbericht!

   Lees meer

   Wat wil je weten over metsers?

   Werken als metser: wat moet je kunnen en wat levert het op? Vind hier een uitgebreid antwoord op al jouw vragen.

   Lees meer

   Je carrière kan een fout gebruiken

   Bedrijven zijn op zoek naar gemotiveerde werknemers die er vol voor willen gaan. En wie veel hooi op zijn vork neemt, zal vroeg of laat wel eens in de fout gaan, dat weet jouw leidinggevende ook. Vallen en opstaan, zo ziet elk groeiproces eruit. Het komt er alleen op aan daarbij je nek niet te breken…

   Lees meer