Vind een job

  Onze persoonlijke aanpak,
  da's de kracht van Konvert

  Bij Konvert zoeken we geen mensen voor de job, maar jobs voor mensen. Daarom kijken we verder dan je cv. We willen ook weten hoe je in het leven staat, hoe je tegenover werk staat, wat je wil bereiken en in welke omgeving je dat het liefst doet.

  We babbelen dus lang met jou. In real life. En vooral: we luisteren. Zo ontdekken we waar je talent echt ligt. En waar je echt gelukkig van wordt. Daarna geven we niet het beste, maar het allerbeste van onszelf om die ene job te vinden die echt bij je past.

  Want daar gaat het om: die ene, echte match. Waarbij jij en het bedrijf op alle vlakken bij elkaar passen. Daar strijden we elke dag voor. Heel persoonlijk.

  • Maak in enkele minuten je MyKonvert-account aan.

  • Je bent altijd op de hoogte van nieuwe vacatures.

  • Op basis van je profiel zoeken we vacatures die perfect bij je passen.

  • Zodra we die vinden, krijg je een seintje en maken we een afspraak!

  • Eenvoudig toch?

  Registreer nu!

  Gratis opleiding verzekert aantrekkelijk werk als isolateur

  Een job vinden kan iedereen, maar de juiste job vinden, dat loopt niet altijd van een leien dakje. Als je al ervaring hebt, blijf je veelal hangen in de sector waarin je al eerder actief was. Heb je geen ervaring en wil je snel aan de slag in je eerste job, dan kan een opleiding soelaas brengen. Helaas is een bijscholing niet altijd een garantie op succes. Volg je een VDAB-opleiding bij CGK Group tot isolateur, dan stijgt de kans op een nieuwe carrière met 100%.

  Lees meer

  Wat wil je weten over een projectleider?

  Een projectleider neemt veel hooi op zijn vork, nog net ietsje meer dan een werfleider. Alles wat je moet weten over deze job vind je terug in dit blogbericht!

  Lees meer

  Werfleider: alles wat je moet weten over de job

  Als werfleider werken, is het iets voor jou? Ontdek welke (soft) skills je nodig hebt voor een job als werfleider en wat je kunt verdienen.

  Lees meer

  Wat wil je weten over metsers?

  Werken als metser: wat moet je kunnen en wat levert het op? Vind hier een uitgebreid antwoord op al jouw vragen.

  Lees meer