Alle nieuwsberichten

Deze vijf jobs zijn niet zo saai als je denkt!

Sommige jobs hebben nou eenmaal niet de beste reputatie. Ze zijn saai, dagen je niet uit of zijn vooral heel eentonig. Wist je dat die reputatie lang niet altijd klopt? Er zijn een aantal jobs die veel leuker zijn dan je denkt!

Lees meer

Water op kantoor: één op de drie werknemers drinkt te weinig

Om alles uit een werkdag te kunnen halen, is het belangrijk dat werknemers zo gezond mogelijk op kantoor zitten. Dat is helaas niet altijd het geval. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst één op de drie werknemers te weinig water drinkt op het werk.

Lees meer

Waarom fruit eten op het werk belangrijk is

We weten allemaal wel dat het goed is om iedere dag minstens één portie fruit te eten. Daarom kiezen veel werknemers ervoor om zelf een lekkere appel of banaan mee te nemen naar het werk. Zo kunnen ze genieten van een gezonde snack tijdens de pauze.

Lees meer

Vijf redenen waarom zingen op het werk goed voor je is

Kan jij ook zo genieten van een lekkere meezingsessie met je favoriete muziek? Dan heb je geluk, want uit onderzoek blijkt dat het alleen maar goed is om te zingen op je werk. Ben je benieuwd waarom? Hier zijn vijf redenen.

Lees meer

De juiste outfit voor een sollicitatie

Kleren maken de man (of vrouw), dus het is belangrijk om die perfecte sollicitatieoutfit samen te stellen. Zo maak je namelijk de beste eerste indruk. Met kleding laat je zien wat je persoonlijkheid is, maar kan je ook een bepaalde autoriteit uitstralen...

Lees meer

Maak een MyKonvert profiel aan, druk jouw CV af en ontdek vacatures op jouw maat in jouw buurt.

Registreer nu

Een goed cv schrijven doe je zo!

Onderschat de kracht van een goed cv nooit. Dit is als het ware het visitekaartje waarmee jij een potentiële werkgever moet imponeren. Het is dus belangrijk om jezelf op een goede manier te presenteren, maar dat is niet altijd even makkelijk.

Lees meer

Meer sollicitatiesucces met een goed online profiel

Recruiters moeten vaak talloze sollicitaties doorspitten om een goede kandidaat te vinden. Om hun selecties makkelijker te maken, zoeken ze vaak meer informatie over de sollicitanten met behulp van een online zoekmachine.

Lees meer

Nieuwe job? Zo krijg je sympathie van je nieuwe collega's

Het is natuurlijk ontzettend spannend wanneer je een nieuwe job hebt. Je moet wennen aan nieuwe werkzaamheden, een ander ritme en je wilt natuurlijk een goede band krijgen met je nieuwe collega's.

Lees meer