Enregistrer l'offre
Fonction
Konvert zoek een medewerker voor in een industriële keuken in Aalter, dit voor een functie in 2 ploegen.
De job van een productiemedewerker keuken:
Vol-au-vent, tomatensoep met balletjes of het perfect gegaarde stuk rosbief: je likt er vingers en duimen bij af.
En je zorgt er in deze functie voor dat anderen dat ook kunnen doen.
In de keuken produceren we bereidingen waar grootmoeders jaloers op zouden zijn, maar dan op industriële wijze in grote hoeveelheden.
- Hygiëne is belangrijk voor een keukenmedewerker. Daarom zorg je er dagelijks voor dat jouw werkwijze en de eindproducten aan alle normen voldoen.
- Ook de veiligheidsvoorschriften leef je tot in de puntjes na. Je doet er alles aan om kwaliteit én veiligheid te garanderen.
Qui cherchons-nous ?
- Je kan en wil werken in een wisselend 2-ploegensysteem. De vroege ploeg start om 04.30 en loopt tot 12.45 uur. De late ploeg start om 11.45 en loopt tot 20.00 uur.
- Je bent flexibel, stressbestendig en werkt zelfstandig.
- Je weet hoe je met machines overweg moet of wil hiervoor een opleiding volgen.
- Je houdt van afwisseling en werkt graag in een team.
- Fysiek werk schrikt jou niet af en je bent hands-on.
- Je hebt een goede basiskennis Nederlands of Engels.
Que proposons-nous ?
- Een boeiende en gevarieerde job bij een groeiend familiebedrijf van Belgische oorsprong.
- Groeimogelijkheden en interne opleidingen.
- Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven.
- Geen weekendwerk! Je draait 39 uur mee tijdens een vijfdagenweek.
- Een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket.
Compétences liées à la fonction
- Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
- Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
- Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
- Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
- Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
- Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
- Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
- Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
- Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
- Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.