Enregistrer l'offre
Fonction
WAT ER VAN JOU WORDT VERWACHT;
- Je bedient de ovens en kan deze naargelang de productie afregelen.
- Als bakker waak je over de kwaliteit van onze koekjes.
- Je volgt de rendementen van de lijnen op, geeft deze in het systeem, en onderneemt eventueel gepaste acties.
Qui cherchons-nous ?
BEN JIJ DIT KORT SAMENGEVAT?
- Je beheerst Nederlands, en je kunt je uitdrukken in het Frans.
- Werkervaring in een (industriële) bakkerij, en goesting om bij te leren over het deeg en het productieproces.
- Je draagt de hygiënevoorschriften hoog in het vaandel en je hebt oog voor detail.
- Je bent bereid om in een tweeploegensysteem (wisselende uren, opstart kan ook vanaf 3u) te werken.
Que proposons-nous ?
WHAT'S IN FOR YOU ?
- Een functie met voldoende ruimte voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
- Een familiale sfeer en aangename werkomgeving met de geur van versgebakken koekjes.
- Je werkt in ploegsysteem, waarbij een filevrije omgeving en vlotte verbinding verzekerd is.
- Opleidingsschema opgesteld door onze opleidingscoördinator, bijgestaan door een gans team van toffe collega’s.
- Een paar kilo’s extra op de weegschaal, want ja, je mag onbeperkt koekjes eten.
- Jaarlijkse activiteiten georganiseerd door het feestcomité (nieuwjaarsfeest, zomerdrink, bezoekje van de Sint …).
- Gratis warme dranken en fruit in de pauze.
- Mooie kansen om mee te helpen aan een mooie groei die wij voor ogen zien
- Een mooi loon, aangevuld met extralegale voordelen (ploegpremie, maaltijdcheques, woon-werkverkeer of fietsvergoeding, anciënniteitsdagen, eindeloopbaandagen).
Compétences liées à la fonction
- Confectionner les viennoiseries (découpe, garniture, dorage, ...)
- Procéder à la cuisson/pré-cuisson des pâtons, des pièces de viennoiseries et défourner les pains, les viennoiseries
- Effectuer la décoration des produits (pépites de chocolat, graines de sésame, sucre, nappage, ...) après refroidissement
- Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
- Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des pâtes à pain ou à viennoiserie, les mélanger et effectuer le pétrissage, l'abaisse
- Diviser la masse de pâte en pâtons, les bouler et en effectuer la tourne ou le façonnage et surveiller les étapes de fermentation
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.