Boulangers et pâtissiers

Enregistrer l'offre

Bakker / operator 2-pl

Ypres

Temporaire option fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

WAT ER VAN JOU WORDT VERWACHT; 

  • Je bedient de ovens en kan deze naargelang de productie afregelen.
  • Als bakker waak je over de kwaliteit van onze koekjes.
  • Je volgt de rendementen van de lijnen op, geeft deze in het systeem, en onderneemt eventueel gepaste acties.

Qui cherchons-nous ?

BEN JIJ DIT KORT SAMENGEVAT? 

  • Je beheerst Nederlands, en je kunt je uitdrukken in het Frans.
  • Werkervaring in een (industriële) bakkerij, en goesting om bij te leren over het deeg en het productieproces. 
  • Je draagt de hygiënevoorschriften hoog in het vaandel en je hebt oog voor detail.
  • Je bent bereid om in een tweeploegensysteem (wisselende uren, opstart kan ook vanaf 3u) te werken.

Que proposons-nous ?

WHAT'S IN FOR YOU ?

  • Een functie met voldoende ruimte voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Een familiale sfeer en aangename werkomgeving met de geur van versgebakken koekjes.
  • Je werkt in ploegsysteem, waarbij een filevrije omgeving en vlotte verbinding verzekerd is.
  • Opleidingsschema opgesteld door onze opleidingscoördinator, bijgestaan door een gans team van toffe collega’s.
  • Een paar kilo’s extra op de weegschaal, want ja, je mag onbeperkt koekjes eten.
  • Jaarlijkse activiteiten georganiseerd door het feestcomité (nieuwjaarsfeest, zomerdrink, bezoekje van de Sint …).
  • Gratis warme dranken en fruit in de pauze.
  • Mooie kansen om mee te helpen aan een mooie groei die wij voor ogen zien
  • Een mooi loon, aangevuld met extralegale voordelen (ploegpremie, maaltijdcheques, woon-werkverkeer of fietsvergoeding, anciënniteitsdagen, eindeloopbaandagen).

Compétences liées à la fonction

  • Confectionner les viennoiseries (découpe, garniture, dorage, ...)
  • Procéder à la cuisson/pré-cuisson des pâtons, des pièces de viennoiseries et défourner les pains, les viennoiseries
  • Effectuer la décoration des produits (pépites de chocolat, graines de sésame, sucre, nappage, ...) après refroidissement
  • Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
  • Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des pâtes à pain ou à viennoiserie, les mélanger et effectuer le pétrissage, l'abaisse
  • Diviser la masse de pâte en pâtons, les bouler et en effectuer la tourne ou le façonnage et surveiller les étapes de fermentation
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969