Boulangers et pâtissiers

Enregistrer l'offre

BAKKERIJ MEDEWERKER 2 PLOEGEN

Poperinge

Temporaire option fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator in de bakkerij. Je job bestaat uit volgende taken:

  • Ingrediënten selecteren en deeg bereiden
  • Deeg in de machines/ovens brengen
  • Instellen en monitoren van de oven(s) & de permanente monitoring van de kwaliteit van het product
  • Toezicht houden op het functioneren van de oven(s)/machines en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren
  • De staat en de netheid van de machines (weegschaal, menger, doseerapparaat …), ovens en de productieruimte zelf controleren en onderhouden.
  • Algemene reinigen van de productieruimte(n) en oven(s)

Je werkt in een 3 ploegen (vroeg, laat en dag)

 

Qui cherchons-nous ?

  • Creatief denken : inventiviteit is nodig bij de ontwikkeling van nieuwe producten, de permanente verbetering van bestaande recepturen
  • Leergierig zijn
  • Resultaatgericht en zelfstandig werken
  • Zin voor nauwkeurigheid, orde en netheid hebben want er wordt gewerkt met een kwaliteitssysteem voor voeding
  • Handig zijn
  • Flexibel zijn in functie van planning, volume & deadline bestellingen, …
  • Stressbestendig zijn
  • Technische kennis is een pluspunt
  • TEAMPLAYER, overleggen met collega’s
  • Nederlands en franstalig zijn

Que proposons-nous ?

  • loon volgens barema + MCH
  • dagploeg met mogelijkheid tot ploegwerk in toekomst 
  • werken in 40u stelsel 

Verlofregeling

  • Zomerverlof: 2 weken collectief gesloten
  • Kerstverlof: Verlof tussen Kerst en Nieuw
  • Naar gelang het verlofrecht is het restant verlof vrij op te nemen
  • 12 ADV-dagen (= inhaalrust), vrij te kiezen

 

Compétences liées à la fonction

  • Confectionner les viennoiseries (découpe, garniture, dorage, ...)
  • Procéder à la cuisson/pré-cuisson des pâtons, des pièces de viennoiseries et défourner les pains, les viennoiseries
  • Effectuer la décoration des produits (pépites de chocolat, graines de sésame, sucre, nappage, ...) après refroidissement
  • Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
  • Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des pâtes à pain ou à viennoiserie, les mélanger et effectuer le pétrissage, l'abaisse
  • Diviser la masse de pâte en pâtons, les bouler et en effectuer la tourne ou le façonnage et surveiller les étapes de fermentation
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969