Enregistrer l'offre
Fonction
Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator in de bakkerij. Je job bestaat uit volgende taken:
- Ingrediënten selecteren en deeg bereiden
- Deeg in de machines/ovens brengen
- Instellen en monitoren van de oven(s) & de permanente monitoring van de kwaliteit van het product
- Toezicht houden op het functioneren van de oven(s)/machines en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren
- De staat en de netheid van de machines (weegschaal, menger, doseerapparaat …), ovens en de productieruimte zelf controleren en onderhouden.
- Algemene reinigen van de productieruimte(n) en oven(s)
Je werkt in een 3 ploegen (vroeg, laat en dag)
Qui cherchons-nous ?
- Creatief denken : inventiviteit is nodig bij de ontwikkeling van nieuwe producten, de permanente verbetering van bestaande recepturen
- Leergierig zijn
- Resultaatgericht en zelfstandig werken
- Zin voor nauwkeurigheid, orde en netheid hebben want er wordt gewerkt met een kwaliteitssysteem voor voeding
- Handig zijn
- Flexibel zijn in functie van planning, volume & deadline bestellingen, …
- Stressbestendig zijn
- Technische kennis is een pluspunt
- TEAMPLAYER, overleggen met collega’s
- Nederlands en franstalig zijn
Que proposons-nous ?
- loon volgens barema + MCH
- dagploeg met mogelijkheid tot ploegwerk in toekomst
- werken in 40u stelsel
Verlofregeling
- Zomerverlof: 2 weken collectief gesloten
- Kerstverlof: Verlof tussen Kerst en Nieuw
- Naar gelang het verlofrecht is het restant verlof vrij op te nemen
- 12 ADV-dagen (= inhaalrust), vrij te kiezen
Compétences liées à la fonction
- Confectionner les viennoiseries (découpe, garniture, dorage, ...)
- Procéder à la cuisson/pré-cuisson des pâtons, des pièces de viennoiseries et défourner les pains, les viennoiseries
- Effectuer la décoration des produits (pépites de chocolat, graines de sésame, sucre, nappage, ...) après refroidissement
- Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
- Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des pâtes à pain ou à viennoiserie, les mélanger et effectuer le pétrissage, l'abaisse
- Diviser la masse de pâte en pâtons, les bouler et en effectuer la tourne ou le façonnage et surveiller les étapes de fermentation
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.