Boulangers et pâtissiers

Enregistrer l'offre

Bakker nacht regio Izegem Roeselare

Ingelmunster

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Voor een ambachtelijk atelier in Ingelmunster zijn we op zoek naar een gepassioneerde bakker die graag ’s nachts het verschil wil maken. Terwijl de meeste mensen slapen, zorg jij samen met je collega’s voor de geur van versgebakken brood die de ochtend mag inluiden. Je komt terecht in een hecht en professioneel team waar vakmanschap, kwaliteit en respect voor het ambacht centraal staan.

Functieomschrijving
Als bakker ben jij de stille kracht achter een uitgebreid assortiment aan broodproducten. Je werkt in een goed uitgerust atelier waar je met zorg en precisie de recepten tot leven brengt. Samen met je collega’s start je rond 20u om alles tijdig klaar te hebben voor de klanten die ’s morgens vers en geurig brood verwachten. Je werkt in een rustige, gestructureerde omgeving waar je je volledig kan toeleggen op het bakken zelf – zonder winkelverantwoordelijkheden.

Van het mengen van degen tot het afbakken van goudbruine broden: je hebt oog voor detail, gevoel voor timing en liefde voor het vak. Elk product dat de oven verlaat, draagt jouw stempel van kwaliteit.

Qui cherchons-nous ?

 

  • Je hebt een diploma bakkersopleiding of gelijkwaardige ervaring.

  • Ook gemotiveerde schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Je bent bereid om te werken in een nachtrooster met opstart om 20u.

  • Weekendwerk schrikt je niet af (1 dag per weekend in beurtrol is bespreekbaar).

  • Je spreekt vlot Nederlands, Engels of Frans.

 

Que proposons-nous ?

 

  • Nachtwerk 40 uur per week verspreid over 6 of mogelijks 5 dagen.

  • Betaalde ADV-dagen.

  • Verloning volgens ervaring.

  • Kans op een vast contract na positieve evaluatie.

  • Je werkt in alle rust achter de schermen, volledig in het atelier.

 

Compétences liées à la fonction

  • Pétrir une pâte de pâtisserie
  • Cuire des pâtons
  • Réaliser la finition de produits de boulangerie et de pâtisserie
  • Réserver une pâte
  • Conditionner un produit alimentaire
  • Entretenir un poste de travail
  • Nettoyer du matériel ou un équipement
  • Travailler selon les directives de sécurité alimentaire et d'hygiène
  • Doser des ingrédients
  • Préparer la pâte (de levure)
  • Préparer une pâte de pâtisserie
  • Transformer la pâte (levure) en produits de boulangerie
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969