Horeca

Enregistrer l'offre

Commis keuken

Knokke-Heist

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Als commis keuken werk je onder de leiding van de chef de partie, hetzij aan de warme of koude kant.

Je staat in voor de mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.

 Jouw taken:

  • Je staat in voor de MEP, het bereiden, schikken en garneren van gerechten.

  • Je helpt de afdelingsverantwoordelijke bij de bereidingen.

  • Opvolgen van de instructies van jouw chef.

Qui cherchons-nous ?

  • Zorgdragen voor de strikte naleving van voedingsvoorschriften, voedselbalans en hygiëne, met inachtneming van HACCP-standaarden.

  • Een sterk en erkend culinair talent met een passie voor gastronomische creaties.

  • Georganiseerd en gestructureerd, met een focus op kostenbewustheid en efficiëntie.

  • Afgestudeerd aan een hotelschool of vergelijkbare culinaire opleiding, of relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

     

Que proposons-nous ?

  • Vast contract na positieve interimperiode.
  • De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
  • Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
  • Een prettige en collegiale werkomgeving.
  • Een open cultuur met korte communicatielijnen.
  • Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
  • Salaris bepaald op basis van ervaring met tal van mooie voordelen:
    • Maaltijd per gewerkte dag

    • Woon-werkverkeer

    • Eco-cheques

    • Eindejaarspremie

    • Hospitalisatieverzekering

 

  • Werken met flexibele uren waardoor er een mooie balans is in work-life.

  • Doorgroeimogelijkheden.

Compétences liées à la fonction

  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Suivre l'état des stocks
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes âgées
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes médicalisées
  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Enfants
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969