Production

Enregistrer l'offre

Kok industriële keuken 2PL

Furnes

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Voor een voedingsbedrijf regio Veurne zijn we op zoek naar een kok. Je werkt van maandag tem vrijdag en werkt in ploegen. Je helpt bij het bereiden van de schotels en bent flexibel ingesteld naar werkuren toe. Je kan zelfstandig werken, maar ook het werken in ploeg vormt voor jou geen enkel probleem. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

Qui cherchons-nous ?

 

  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken

  • Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)

  • De ingrediënten doseren en mengen

  • De goederen ontvangen en controleren

  • De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren

  • Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast

  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)

  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken

  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen

  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen

  • Bestellingen plaatsen

  • Menu’s uitwerken

  • Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)

  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)

  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)

  • Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ..

 

Que proposons-nous ?

 

  • Een vast contract na een positieve interimperiode;

  • Een voltijdse tewerkstelling;

  • Je werkt in een ploegensysteem met occasioneel een nacht;

  • Geen weekendwerk;

  • Je komt terecht in groeiend bedrijf waar dagelijks 70.000 maaltijden worden bereid;

 

Compétences liées à la fonction

  • Etablir le planning du personnel de la cuisine selon les commandes, l'état d'avancement des préparations
  • Réaliser des préparations culinaires : Européennes
  • Contrôler le respect des procédures de travail et des règles d'hygiène et de sécurité
  • Effectuer des tests de contrôle de fraîcheur des aliments, des préparations et prélever des échantillons pour le service d'hygiène
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969