Enregistrer l'offre
Fonction
Qui cherchons-nous ?
-
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
-
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
-
De ingrediënten doseren en mengen
-
De goederen ontvangen en controleren
-
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
-
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
-
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
-
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
-
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
-
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
-
Bestellingen plaatsen
-
Menu’s uitwerken
-
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
-
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
-
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
-
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
-
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ..
Que proposons-nous ?
-
Een vast contract na een positieve interimperiode;
-
Een voltijdse tewerkstelling;
-
Je werkt in een ploegensysteem met occasioneel een nacht;
-
Geen weekendwerk;
-
Je komt terecht in groeiend bedrijf waar dagelijks 70.000 maaltijden worden bereid;
Compétences liées à la fonction
- Etablir le planning du personnel de la cuisine selon les commandes, l'état d'avancement des préparations
- Réaliser des préparations culinaires : Européennes
- Contrôler le respect des procédures de travail et des règles d'hygiène et de sécurité
- Effectuer des tests de contrôle de fraîcheur des aliments, des préparations et prélever des échantillons pour le service d'hygiène
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.