Horeca

Enregistrer l'offre

Hulpkok

Grand-Bigard

Temporaire option fixe - Temps Plein

Employé

Fonction

Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde hulpkok die een belangrijke rol zal spelen in het ondersteunen van de chef-kok en het verzorgen van heerlijke gerechten voor hun gasten. 

Wat ga je doen?
Als hulpkok werk je nauw samen met de chef-kok en het keukenpersoneel om de keuken efficiënt te laten draaien. Je verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Assisteren bij de bereiding van gerechten.
  • Ondersteunen bij het organiseren en voorbereiden van de mise en place.
  • Zorgen voor een schone en goed georganiseerde werkplek.
  • Meewerken aan het opstellen van het menu en nieuwe gerechten.
  • Controle van de kwaliteit van de ingrediënten en het assisteren bij de voorraadbeheer.

Qui cherchons-nous ?

Wie ben jij?

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, zowel gesproken als geschreven.
  • Je hebt ervaring als hulpkok.
  • Je werkt efficiënt, snel en met oog voor detail.
  • Je bent flexibel en bereid om te werken in de avonduren en het weekend.
  • Je hebt een teamgerichte werkhouding en kunt goed samenwerken onder druk.
  • Je hebt eigen vervoer.

Que proposons-nous ?

Wij bieden:

  • Een afwisselende en uitdagende functie.
  • Een aangename en collegiale werkomgeving.
  • Flexibele werkuren, met avond- en weekendwerk.
  • Een marktconform salaris.

Compétences liées à la fonction

  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969