Sales

Enregistrer l'offre

Medewerker bakkerij / supermarkt / snelle opstart

Anvers

Temporaire option fixe - Temps Plein

Employé

Fonction

Kom jij 's morgens graag je bed uit voor de geur van versgebakken brood? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Als Verkoper Brood & Banket ben je de specialist van onze bakkerijafdeling. 🥐

Wat ga je doen?

  • 🍞 Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het onderhoud van de bakkerijafdeling.
  • 😊 Met een brede glimlach geef je klanten advies over de lekkerste broden, pistolets, koffiekoeken en glutenvrije opties.
  • 🥖 Gedurende de dag vul je het broodgamma aan, zodat klanten altijd terechtkunnen voor heerlijk kraakvers brood.
  • ⏰ Flexibiliteit is jouw tweede natuur: of je nu om 6 uur ’s morgens begint of tot 20 uur werkt, elke dienst ben jij klaar voor een succesvolle dag!

Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan nu en word een onmisbare schakel in de bakkerij!

Qui cherchons-nous ?

 Vereisten

  • Je hebt ervaring in de retail of horeca (dit is een pluspunt)
  • Je bent flexibel en kunt je makkelijk aanpassen aan veranderingen
  • Voor jou komt de klant altijd op de eerste plaats
  • Je barst van energie en bent gedreven om vooruit te komen
  • Je werkt hygiënisch en zorgvuldig
  • Je spreekt Nederlands
  • Je bent beschikbaar voor zowel vroege als late diensten
    • Werken tussen 6u-20u (ook zaterdag of zondag)

Que proposons-nous ?

Aanbod 

  • Een toffe job dicht bij huis!
  • Je komt terecht in een sterk groeiend en dynamisch bedrijf.
  • Je werkt met een toffe club collega’s om je heen.
  • In ruil voor je inzet krijg je een mooi loon en een goede work-life balans.

 

Compétences liées à la fonction

  • Procéder à la cuisson/pré-cuisson des pâtons, des pièces de viennoiseries et défourner les pains, les viennoiseries
  • Effectuer la décoration des produits (pépites de chocolat, graines de sésame, sucre, nappage, ...) après refroidissement
  • Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
  • Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des pâtes à pain ou à viennoiserie, les mélanger et effectuer le pétrissage, l'abaisse
  • Diviser la masse de pâte en pâtons, les bouler et en effectuer la tourne ou le façonnage et surveiller les étapes de fermentation
  • Confectionner les viennoiseries (découpe, garniture, dorage, ...)
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969