Enregistrer l'offre
Fonction
Voor een groeiende voedingsfirma regio Wervik zijn wij op zoek naar een beenhouwer/slager.
Als fiere vakman versnijd en ontvlies je het vlees.
Tevens zal je hamburgers en huisgemaakte bereidingen maken zoals het voor jezelf zou zijn.
Kwaliteit staat dus voorop!
Hiervoor is samenwerking met jouw collega slagers en kok van uiterst belang.
Naast deze taken help je ook via een beurtrolsysteem in de productie (ong. 4 uren/week).
Dit houdt in dat je de machine moet bevoorraden met vlees (bakken van ong. 25kg).
Dit zorgt voor de nodige afwisseling in je takenpakket.
Je komt terecht in een aangename werkomgeving met respect voor de medewerkers.
Qui cherchons-nous ?
- Bij voorkeur heb je reeds ervaring als slager of ben je een schoolverlater met relevant diploma,
- Indien je kan terugblikken op ervaring in de horeca is dit zeker ook interessant,
- Motivatie is bij onze klant zeer belangrijk en doorslaggevend,
- Je bent Nederlands en/of Franstalig.
Que proposons-nous ?
- Onze klant biedt een mooie verloning,
- Interne opleidingen,
- Je start op rond 5u of 6u 's morgens en werkt van maandag tot vrijdag (dus geen weekendwerk!),
- Hou er rekening mee dat je in een gekoelde omgeving zal werken,
- Vast contract na geslaagde interimperiode.
Compétences liées à la fonction
- Cuisiner des spécialités bouchères
- Préparer/cuisiner un type de produits : Viandes
- Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
- Répartir les morceaux selon leur classification (viande de 1ère, 2ème ou 3ème catégorie, ...) et leur nature (à braiser, à griller, ...)
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.