Métiers artisanaux

Enregistrer l'offre

Medewerker slachtlijn in vaste voormiddag

Lendelede

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Ben jij sterk, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende job waar je je energie kwijt kan? Voor een afdeling binnen een slachterij zijn wij op zoek naar een medewerker om levende kalkoenen aan te hangen aan de slachtlijn. In deze rol draag je bij aan een vlot en correct verloop van het proces en ben je een belangrijke schakel in het team.

Wat ga je doen?

  • Aanhangen van levende kalkoenen aan de slachtlijn.
  • Toezien op een correct en vlot proces.
  • Mee waken over veiligheid en dierenwelzijn.
  • Uitvoeren van fysiek werk in een koude omgeving.

Qui cherchons-nous ?

 

  • Je bent fysiek sterk en in goede conditie.
  • Je hebt doorzettingsvermogen en werkt gemotiveerd.
  • Je kan werken in een koude omgeving.
  • Je gaat verantwoordelijk om met dieren en je taak.
  • Je spreekt goed Nederlands, Frans of Engels. 

Interesse? Solliciteer vandaag nog en word een waardevolle kracht binnen dit team!

 

Que proposons-nous ?

  • Een vaste voormiddagfunctie met duidelijke taken.
  • Een stabiele werkomgeving waar kwaliteit en samenwerking centraal staan.
  • Doorgroeimogelijkheden in een toekomstgerichte productieomgeving.
  • Marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen.
  • Een collegiale werksfeer met respect voor elkaar.

Uurrooster

  • Maandag tot donderdag: 05:45 – 14:45
  • Vrijdag: 05:45 – 12:15

Compétences liées à la fonction

  • Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
  • Détailler, trancher ou hacher des pièces de viande et réaliser des rôtis, paupiettes, merguez, saucisses, ...
  • Conditionner des pièces de viande, des spécialités bouchères (barquettes, papier alimentaire, ...) et les disposer en vitrine
  • Prendre la commande du client et le renseigner sur la provenance de la viande et le mode de cuisson, ...
  • Réceptionner les carcasses, les pièces de viande et contrôler les produits
  • Découper les carcasses, les pièces de viande et les préparer (désossage, parage, ...)
  • Répartir les morceaux selon leur classification (viande de 1ère, 2ème ou 3ème catégorie, ...) et leur nature (à braiser, à griller, ...)
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969