Bouchers et traiteurs

Enregistrer l'offre

Hulpkok traiteur

Knokke-Heist

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Op zoek naar een nieuwe horeca-uitdaging in een familiale sfeer? Bezorg ons jouw cv en wie weet werk jij binnenkort in het atelier als hulpkok bij een vooraanstaande slagerij/traiteur in Knokke(-Heist).

 

Jouw taken:

  • Je voert voorbereidende werkzaamheden uit in functie van warme en koude keukenbereidingen.
  • Je verwerkt ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen.
  • Je bereidt gerechten en maaltijden, volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche.
  • Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit

 

De slagerij en traiteur is van maandag tot zondag open. Je werkt 5 dagen per week, waarvan de vrije dagen te bespreken.

Qui cherchons-nous ?

  • Je werkt graag samen met collega's, maar kan zelfstandig aan de slag.
  • Het FIFO principe en de HACCP normen kennen geen geheimen meer voor jou.
  • Je spreekt goed Nederlands.
  • Je hebt een basis computerkennis, om bijvoorbeeld producten af te wegen.
  • Je bent gemotiveerd en leergierig.

Que proposons-nous ?

  • Je komt terecht in een familiale sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan ontplooien.
  • 2 dagen vrijaf, in overleg te bespreken.
  • Mooi loon van €14,99/u.
  • Vast contract na positieve interimperiode.
  • Geen service coupé, mooie werkuren overdag zonder avondshift.

Compétences liées à la fonction

  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969