Enregistrer l'offre
Fonction
Op zoek naar een nieuwe horeca-uitdaging in een familiale sfeer? Bezorg ons jouw cv en wie weet werk jij binnenkort in het atelier als hulpkok bij een vooraanstaande slagerij/traiteur in Knokke(-Heist).
Jouw taken:
- Je voert voorbereidende werkzaamheden uit in functie van warme en koude keukenbereidingen.
- Je verwerkt ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen.
- Je bereidt gerechten en maaltijden, volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche.
- Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit
De slagerij en traiteur is van maandag tot zondag open. Je werkt 5 dagen per week, waarvan de vrije dagen te bespreken.
Qui cherchons-nous ?
- Je werkt graag samen met collega's, maar kan zelfstandig aan de slag.
- Het FIFO principe en de HACCP normen kennen geen geheimen meer voor jou.
- Je spreekt goed Nederlands.
- Je hebt een basis computerkennis, om bijvoorbeeld producten af te wegen.
- Je bent gemotiveerd en leergierig.
Que proposons-nous ?
- Je komt terecht in een familiale sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan ontplooien.
- 2 dagen vrijaf, in overleg te bespreken.
- Mooi loon van €14,99/u.
- Vast contract na positieve interimperiode.
- Geen service coupé, mooie werkuren overdag zonder avondshift.
Compétences liées à la fonction
- Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
- Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
- Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
- Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
- Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
- Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
- Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
- Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
- Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
- Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
- Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
- Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.