Enregistrer l'offre
Fonction
Als Sous Chef ben je de rechterhand van de Chef-kok en speel je een cruciale rol in de organisatie van de keuken.
Je bent verantwoordelijk voor het delegeren en controleren van zowel je team als de bereiding van de gerechten.
Qui cherchons-nous ?
-
Zorgdragen voor de strikte naleving van voedingsvoorschriften, voedselbalans en hygiëne, met inachtneming van HACCP-standaarden.
-
Een sterk en erkend culinair talent met een passie voor gastronomische creaties.
-
Aantoonbare ervaring als sous chef.
-
Georganiseerd en gestructureerd, met een focus op kostenbewustheid en efficiëntie.
-
Uitstekende samenwerking met teamleden en andere afdelingen om een optimale werksfeer en servicekwaliteit te waarborgen.
-
Gericht op het behalen van doelen en het leveren van een hoge kwaliteit in alle culinaire processen.
-
Afgestudeerd aan een hotelschool of vergelijkbare culinaire opleiding, of relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
Que proposons-nous ?
- De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
-
Je krijgt verantwoordelijkheid voor het uitwerken van culinaire gerechten voor diverse afdelingen, waaronder restaurant, bar, roomservice en evenementen.
- Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
- Een sleutelpositie met verantwoordelijkheid.
- Een prettige en collegiale werkomgeving.
- Een open cultuur met korte communicatielijnen.
- Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
- Salaris bepaald op basis van ervaring.
Talrijke voordelen in overeenstemming met uw verantwoordelijkheden en de markt.
-
Een voltijds contract van onbepaalde duur
-
Maaltijd per gewerkte dag
-
Woon-werkverkeer
-
Eco-cheques
-
Eindejaarspremie
-
Hospitalisatieverzekering
-
Werken met flexibele uren waardoor er een mooie balans is in work-life
-
Vaste indiensttreding na overleg
Compétences liées à la fonction
- Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
- Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
- Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
- Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes âgées
- Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
- Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes médicalisées
- Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
- Cuisiner des plats pour un type de public : Enfants
- Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
- Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
- Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
- Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
- Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
- Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
- Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.