Horeca

Enregistrer l'offre

TIJDELIJKE KOK GEZOCHT - onmiddellijke opstart

Roulers

Temporaire - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

📢 Tijdelijke Kok/Kokkin gezocht – Regio Roeselare (opstart ASAP)

📍 Locatie: Roeselare
⏱️ Periode: onmiddellijk – minstens 8 weken (verlenging tot 12 weken mogelijk)
💼 Tewerkstelling: Voltijds via interim 

Voor één van onze klanten, een grote en bekende speler in de regio Roeselare, zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke kok of kokkin om de huidige kokkin te vervangen tijdens haar afwezigheid.

👨‍🍳 Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat de medewerkers – van arbeiders tot managers – elke dag kunnen genieten van een verzorgde maaltijd.
Je bent het kloppende hart van de kantine en weet van aanpakken. 🫀

Jouw taken: 

  • Dagelijks bereiden van maaltijden en serveren op bord

  • Koffiezetten en verzorgen van de koffieruimte

  • Afwas en algemene netheid van de kantine

  • Tafels en werkoppervlakken schoonmaken

  • Klaarzetten en opruimen van de kantine

  • Bestellen van keukenbenodigdheden

  • Maaltijden afrekenen (cash of met bankkaart)

Qui cherchons-nous ?

 

  • Een enthousiaste en vriendelijke kok/kokkin die graag werkt met verschillende mensen: arbeiders, bedienden, chauffeurs, managers, …

  • Je kan vlot inspelen op drukke momenten, vooral tussen 12u en 13u

  • Je werkt netjes en zelfstandig

  • Je denkt graag mee over het weekmenu, dat kan je zelf in overleg opstellen

 

Ben jij beschikbaar en heb je zin om je kookkunsten tijdelijk in te zetten bij een fijne werkgever in Roeselare?
Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer info of om te solliciteren!

📞 Wij helpen je graag verder! +32 51 22 77 30 - roeselare.interim@konvert.be

 

Que proposons-nous ?

 

  • Werkuren: van maandag t.e.m. vrijdag, telkens van 5u45 tot 14u15

  • Verlof: in deze periode geen mogelijkheid

  • Loon: €18,5648 bruto per uur + maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag

  • Contract: minimum 8 weken – kans op verlenging tot +/- 12 weken

  • Opstart: zo snel mogelijk

 

Compétences liées à la fonction

  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Cuisiner des préparations culinaires
  • Entretenir un poste de travail
  • Planifier une intervention
  • Concevoir un menu
  • Elaborer des nouvelles recettes
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969