Horeca

Enregistrer l'offre

Kok - warme keuken

Knokke-Heist

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Konvert Knokke zoekt voor onze klant, een verfijnde en eigentijdse brasserie in Knokke-Heist, een kok die mee wil bouwen aan een keuken waar kwaliteit, smaak en teamwerk centraal staan.

Wat je doet

  • Je ondersteunt het keukenteam bij de dagelijkse mise-en-place en bereidingen.

  • Je kan ondersteuning bieden aan de warme kant, bijv. het bakken van een steak, het maken van mousseline, ...
  • Je helpt bij het dresseren van borden en het doorgeven van gerechten tijdens de service.

  • Je zorgt voor orde en netheid in de keuken en volgt de hygiënenormen (HACCP) strikt op.

  • Je werkt nauw samen met de chef en sous-chef om een vlotte service te garanderen.

 

Openingsdagen woensdag tot zondag.
Op woensdag en donderdag vaak rond 18-19u klaar met de shift. Op de overige dagen max. werken tot 20u30.

Qui cherchons-nous ?

 

  • Je hebt een passie voor koken en werkt graag in een professionele keuken.

  • Je bent gemotiveerd, leergierig en werkt graag in team.

  • Je hebt oog voor orde, hygiëne en structuur.

  • Je spreekt vlot Nederlands om goed te kunnen samenwerken met collega’s.

  • Enige ervaring aan de warme kant van een keuken.

Que proposons-nous ?

 

  • Aangename werkuren — met respect voor een gezonde werk-privébalans.

  • Jaarlijks verlof in november, zodat je kan genieten van een welverdiende rustperiode.

  • Verloning volgens ervaring en inzet.

  • Een stabiele job in een modern en goed georganiseerd keukenteam.

  • Een mooie, professionele werkomgeving met oog voor detail en kwaliteit.

  • Kansen om je verder te ontwikkelen in de keuken van een gerenommeerde horecazaak in Knokke.

 

Compétences liées à la fonction

  • Suivre l'état des stocks
  • Planifier une intervention
  • Concevoir un menu
  • Elaborer des nouvelles recettes
  • Superviser la préparation des produits culinaires
  • Contrôler le dressage des plats
  • Travailler selon les directives de sécurité alimentaire et d'hygiène
  • Vérifier la conformité de la livraison
  • Contrôler l'état de conservation d'un produit périssable
  • Former le personnel aux procédures et aux techniques
  • Travailler de manière économique
  • Veiller au respect des procédures de travail
  • Coordonner une équipe
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969