Bouchers et traiteurs

Enregistrer l'offre

Kok

Knokke-Heist

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Op zoek naar een job als kok in daguren - zonder service coupé?

Konvert Knokke zoekt voor een vooraanstaande traiteur/slagerij een kok.


Jouw taken:

- Je voert voorbereidende werkzaamheden uit in functie van warme en koude keukenbereidingen.

- Je verwerkt ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen.

- Je bereidt gerechten en maaltijden, volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche.

- Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit.

 

Je werkt in daguren (startuur rond 6u30-17u), met 1 dag weekendwerk op zaterdag of zondag.
Planning gebeurt in onderling overleg met jouw collega's.

Qui cherchons-nous ?

  • Je werkt graag zelfstandig en kan een team leiden
  • Oog voor orde en netheid
  • Je bent gemotiveerd en leergierig
  • Je bent 1 dag in het weekend beschikbaar
  • Je spreekt zeer goed Nederlands

Que proposons-nous ?

  • Je komt terecht in een familiale sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan ontplooien
  • 2 dagen vrijaf, in overleg te bespreken
  • Een marktconforme verloning volgens ervaring
  • Gunstige werkuren, zonder avondshifts of service coupé

Compétences liées à la fonction

  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Suivre l'état des stocks
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969