Horeca

Enregistrer l'offre

Chef De Partie Sterrenhotel

Knokke-Heist

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Als chef de partie koude keuken ben je verantwoordelijk voor jouw eigen afdeling in de keuken en staat je in voor de gerechten of deelgerechten waarin je je gespecialiseerd hebt zoals groenten, vis, vlees, saus, desserten...
Je leidt en motiveert jouw team, zorgt voor een vlotte samenwerking en bewaakt de hoge culinaire standaarden.

 

Jouw taken:

  • Je staat in voor de MEP, het bereiden, schikken en garneren van koude gerechten.
  • Je staat jouw collega's bij waar nodig.

  • Je controleert en verwerkt de overschotten.

  • Je waakt over de kwaliteit en verscheid van de producten.

  • Je helpt mee met het opvolgen van de controle van de voorraad.

  • Je geeft bestellingen door aan de chef.

  • Je staat in voor orde, netheid en veiligheid in de keuken.

Qui cherchons-nous ?

  • Je staat garant voor een goede samenwerking met de andere afdelingen in de keuken.

  • Je bent een sterk en erkend culinair talent.

  • Je hebt min. een eerste ervaring als Chef de partie.

  • Je werkt kwaliteitsgericht; gasttevredenheid is een echte prioriteit.

  • Je bent een teamplayer en goede communicator.

  • Je bent een goede organisator en kan een drukke service in goede banen leiden.

  • Je bent tweetaligheid (Nederlands en Frans) en hebt een goede kennis van het Engels.

  • Afgestudeerd aan een hotelschool of gelijkwaardige ervaring

 

Que proposons-nous ?

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur na positieve interimperiode.
  • Je werkt voor een sterrenhotel, een blijvend groeiende onderneming.
  • Een sleutelpositie met verantwoordelijkheid.
  • Een prettige en collegiale werkomgeving.
  • Een open cultuur met korte communicatielijnen.
  • Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
  • Salaris bepaald op basis van ervaring aangevuld met mooie voordelen:
    • Maaltijd per gewerkte dag
    • Woon-werkverkeer
    • Eco-cheques
    • Eindejaarspremie
    • Hospitalisatieverzekering
  • Werken met flexibele uren waardoor er een mooie balans is in work-life

Compétences liées à la fonction

  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Suivre l'état des stocks
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes âgées
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes médicalisées
  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Enfants
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969