Horeca

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Kok

Westende

Temporaire option fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Voor een gezellig restaurant op een camping in Westende waar alles draait om smaak, beleving en teamwork zijn we op zoek naar een gedreven kok die onze keuken wil leiden met passie en vakmanschap.

Als kok ben jij het kloppend hart van de keuken. Je zorgt dat alles vlot draait — van mise-en-place tot de laatste opkuis. Je werkt zelfstandig, houdt van orde en netheid, en zorgt ervoor dat elk bord onze gasten doet glimlachen.

 

Qui cherchons-nous ?

 

  • Je organiseert de keuken van A tot Z.

  • Je waakt over hygiëne, orde en kwaliteit.

  • Je zorgt voor correcte labeling, bewaring en verwerking van producten.

  • Na de service zorg je dat de keuken weer tiptop in orde is.

  • Tijdens drukke periodes werk je samen met een hulpkok en/of afwasser.

  • Je stemt vlot af met de zaalverantwoordelijke en kan leiding aanvaarden.

 

Que proposons-nous ?

 

  • Werkregime: Service coupé (pauze tussen ± 14:30 en 17:00)

  • Vaste sluitingsdagen: dinsdag en woensdag*
    *Afwijkingen mogelijk tijdens verlengde weekends en schoolvakanties

  • Verloning: Bespreekbaar, volgens ervaring en competenties

  • Extra’s: Maaltijdcheques van €6 per gewerkte dag

  • Startdatum: Op korte termijn mogelijk

  • werken in vakantiesfeer 

 

Compétences liées à la fonction

  • Concevoir, adapter des recettes culinaires selon les ingrédients de saison, le budget
  • Etablir le planning du personnel de la cuisine selon les commandes, l'état d'avancement des préparations
  • Elaborer les fiches techniques pour chaque plat du restaurant (ingrédients, quantité, prix, ...)
  • Superviser la préparation des aliments, contrôler/effectuer le dressage/l'assemblage des plats
  • Effectuer le suivi du budget de la cuisine (chiffre d'affaires, ratio, marge, ...)
  • Contrôler le respect des procédures de travail et des règles d'hygiène et de sécurité
  • Sélectionner des fournisseurs/prestataires, négocier les conditions du contrat et contrôler la réalisation de l'intervention, des produits, ...
  • Effectuer des tests de contrôle de fraîcheur des aliments, des préparations et prélever des échantillons pour le service d'hygiène
  • Suivre l'état des stocks
  • Recruter du personnel et le former aux procédures de l'établissement
  • Vérifier les éléments d'activité du personnel
  • Elaborer les menus, les cartes et définir les tarifs des plats
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969