Alle nieuwsberichten

8 tips voor een gezonder leven op kantoor

Met een paar simpele tips kom jij iedere werkdag fit en gezond door. Konvert vertelt je precies wat je moet doen voor een gezonde dag op kantoor.

Lees meer

Diagnose: burn-out. Wat nu?

Burn-out? Je bent niet alleen. Het aantal blijft stijgen. Gelukkig weten we steeds beter hoe we het moeten overwinnen, herkennen en voorkomen.

Lees meer

Bore-out? Zo voorkom jij verveling!

Verveling = vervelend? Ja! Verveel jij je soms op het werk? Wat doe je dan? Share je tips in de comments!

Lees meer

20 minuten in de natuur is minder stress

Het is wetenschappelijk bewezen: een half uur in de natuur kan je stressniveau aanzienlijk doen dalen. Je weet wat je te doen staat in je middagpauze!

Lees meer

8 tips om elke werkdag 10.000 stappen te halen

En, hoeveel stappen heb jij vandaag al gezet? 10.000 stappen halen op een werkdag, het is niet evident. Wij hebben enkele tips voor jou om je target makkelijker te halen!

Lees meer

Maak een MyKonvert profiel aan, druk jouw CV af en ontdek vacatures op jouw maat in jouw buurt.

Registreer nu

Terug-naar-school-stress: zo voorkom je het

September komt heel dichtbij, kinderen worden terug op school verwacht. De ochtendroutine verandert en dat brengt wel wat stress met zich mee. Enkele tips.

Lees meer

6 tekenen dat je stress hebt

Als je last hebt van deze symptomen, doe je het best wat rustiger aan. Stress is onvermijdelijk, maar kun je wel op tijd aanpakken.

Lees meer

Dit is waarom yoga op de werkvloer goed voor je is

Samen met je collega’s aan yoga doen, daar zijn veel voordelen aan. Goed voor je lichaam, goed voor de werksfeer. Ooit al van bedrijfsyoga gehoord?

Lees meer