Enregistrer l'offre
Fonction
Voor onze klant te Beringen te zijn we op zoek naar een vleesbewerker - slager.
Je bent ingeschakeld bij de verwerking, het ontbenen, versnijden en portioneren van alle soorten vlees tot stukken of partjes. Je bent eveneens betrokken bij het klaarmaken en verpakken ervan. Het gaat om rund-, lams- en varkensvlees en wild en gevogelte. Je versnijdt vlees voor de verkoop onder de vorm van vers vlees of vleesbereidingen.
Aan de hand van productielijsten weet je wat van je verwacht wordt te produceren tijdens de arbeidsdag. Met behulp van productiefiches weet je hoe de eindproducten en halffabrikaten dienen te worden bereid en volgt dit strikt. Je bent je bewust van een correcte uitvoering van de receptuur en bereidingswijze en bent op de hoogte van de gevolgen van het niet afleveren van een correct product.
Je volgt bepaalde procedés in de verschillende stadia van de verwerking. Je gebruikt werktuigen zoals messen, bijlen of zagen.
Je bedient een of meerdere installaties of machines die natuurlijke vleesproducten bewerken. Je stelt de machines in op de juiste dikte, lengte en snelheid afhankelijk van de te productieserie. Je staat in voor de goede werking van de machines. Je verhelpt eenvoudige storingen en meld onregelmatigheden aan je productiechef
Je werkt rechtstaand in een uitbeningsatelier - slagerij in de semi-industriële vleesverwerkende nijverheid. Je werkomgeving is vaak koel en je staat aan een werkpost waarbij opeenvolgende bewerkingen worden uitgevoerd, aan een gelijkmatig werkritme.
Je werkt in een team samen met productiemedewerkers. Je werkt onder leiding van een productiechef.
Qui cherchons-nous ?
Profiel
- Persoonsgebonden
- Teamplayer
- Flexibel
- Planmatig -ordelijk
- Stipt en plichtbewust
- Betrouwbaar
- Kwaliteitsbewust
Que proposons-nous ?
Aanbod
- Voltijds contract van onbepaalde duur na een succesvolle interim periode
- Marktconform loonpakket
- Maaltijdcheques
Compétences liées à la fonction
- Cuisiner des spécialités bouchères
- Nettoyer du matériel ou un équipement
- Entretenir un poste de travail
- Contrôler la qualité d'un produit
- Vider et nettoyer des bêtes
- Découper de la viande
- Trier des pièces de viande
- Détailler des pièces de viande
- Conditionner un produit alimentaire
- Réaliser l'opération de tri des abats
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.