Enregistrer l'offre
Fonction
Voor een familiaal bedrijf in de voedingssector, zijn we op zoek naar een gepassioneerde bereider van sauzen met ervaring.
Als sauzenbereider ben jij de architect van heerlijke creaties, verantwoordelijk voor het productieproces en het aanmaken van de verrukkelijke sauzen
Hoe ziet een werkdag eruit?
- Je beheert de machines met vakmanschap, waaronder de homogenisator, pompen, kookketels en mengketels
- Je voegt de grondstoffen toe, met de juiste mix van machinale precisie en ambachtelijk vakmanschap (inkappen)
- Je registreert kritische parameters met precisie en rapporteert nauwgezet
- Hygiëne is jouw tweede natuur. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een grondige reiniging en desinfectie van de productiemachines
- Als technisch talent monteer en demonteer je moeiteloos machineonderdelen
- Klinkt deze uitdagende rol als een perfecte match voor jou? Laat dan van je horen en stuur ons jouw CV
Qui cherchons-nous ?
• Je hebt ervaring in de voedingsproductie en bij voorkeur in de bereiding van sauzen op industriële schaal
• Je hebt bij voorkeur een technische A2- of A3-diploma, of bent gelijkwaardig door ervaring
• Een dynamische persoon met een goede mix van intelligentie, handigheid en fysieke bouw
• Verantwoordelijkheid nemen wanneer er iets mis loopt, wanneer de productie niet tijdig klaar geraakt
• Verantwoordelijkheid naar hygiëne en voedselveiligheid toe
• Zelfstandig werken
Que proposons-nous ?
• Een voltijdse job in een aangename, familiale werksfeer binnen een kleine groep van medewerkers
• Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid
• Een competitieve verloning volgens sector en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering…)
• Een interne opleiding wordt voorzien
• Je werkt 38 uren per week: van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u15
Compétences liées à la fonction
- Apporter un appui technique à des opérateurs et établir des rapports de production et d'incidents
- Suivre et analyser les données de production d'une installation et déterminer les actions correctives
- Surveiller le fonctionnement des machines et des équipements et effectuer des interventions simples en cas d'incident
- Contrôler l'état de conservation d'un produit périssable
- Prélever des échantillons de matières ou de produits, les référencer et les enregistrer pour analyse
- Vérifier et maintenir l'état de propreté des équipements (balance, broyeur, cuve de cuisson, fours, ...) et du poste de travail
- Sélectionner les données de production et saisir les paramètres de quantité, de dosage, de mélange, ...
- Surveiller l'approvisionnement des machines, des installations et le flux des matières ou des produits
- Renseigner les supports de suivi de production et transmettre les informations aux interlocuteurs concernés
- Effectuer manuellement des opérations de préparation ou de finition : Mélange
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.