Enregistrer l'offre
Fonction
Voor een groot internationaal chocoladebedrijf te Lier zijn wij op zoek naar een keukenoperator in 2 of 3 ploegen (afhankelijk van de drukte tijdens hoogseizoen).
Je voornaamste taken:
- Bereiden van de juiste vulling op basis van ontvangen recepten
- Tracking en tracing van producten
- Voorraden controleren en aanvullen
- Dagelijks reinigen en onderhouden van de toestellen
Lijkt deze uitdagende en verantwoordelijke functie iets voor jou? Wees dan snel en solliciteer online, of bel ons voor een afspraak!
Qui cherchons-nous ?
- Je beschikt over een diploma hoger middelbaar onderwijs of gelijkwaardig door ervaring, met technisch inzicht
- Ervaring in voeding en kennis van HACCP is een plus maar geen must
- Je kan in ploegen werken in het hoogseizoen (vroege/late/ soms ook een nacht)
- Je beheerst de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven
- Je werkt nauwkeurig en ordelijk
- Je kan vlot tellen en kleine berekeningen uit het hoofd maken
- Je denkt en werkt probleemoplossend
Que proposons-nous ?
- Tewerkstelling binnen een internationaal bedrijf
- Een uitdagende en afwisselende functie
- Praktijkgerichte opleiding in de eerste weken
- Marktconform salaris + maaltijdcheques + hospitalisatieverzekering
- Vast contract na een geslaagde interimperiode
Compétences liées à la fonction
- Surveiller le flux et l'avancée de produits sur une ligne de production ou de convoyage et effectuer des interventions de déblocage et de retrait d'éléments
- Détecter, localiser les défauts d'aspect (surface, coloris, ...) des produits et les trier
- Effectuer des opérations de : Ensachage
- Effectuer des tris par : Affectation de traitement des produits (frais/surgelé, usinage, ...)
- Conditionner les produits selon leurs caractéristiques, les commandes et le mode de transport
- Effectuer des opérations de : Palettisation
- Transporter les produits ou rebuts vers des zones de stockage, expédition, recyclage, ...
- Nettoyer et ranger la zone de travail (matériel, accessoires, ...)
- Consigner les données d'activité (nombre de pièces, ...)
- Conditionner un produit
- Réaliser des opérations de transformation : Cuisson
- Alimenter en matières ou produits le poste de travail ou en vérifier l'approvisionnement
- Confectionner des produits alimentaires : Confiseries
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.