Production

Enregistrer l'offre

Keukenoperator

Lier

Temporaire option fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Voor een groot internationaal chocoladebedrijf te Lier zijn wij op zoek naar een keukenoperator in 2 of 3 ploegen (afhankelijk van de drukte tijdens hoogseizoen).

Je voornaamste taken:

  • Bereiden van de juiste vulling op basis van ontvangen recepten
  • Tracking en tracing van producten
  • Voorraden controleren en aanvullen
  • Dagelijks reinigen en onderhouden van de toestellen 

Lijkt deze uitdagende en verantwoordelijke functie iets voor jou? Wees dan snel en solliciteer online, of bel ons voor een afspraak!

Qui cherchons-nous ?

  • Je beschikt over een diploma hoger middelbaar onderwijs of gelijkwaardig door ervaring, met technisch inzicht
  • Ervaring in voeding en kennis van HACCP is een plus maar geen must
  • Je kan in ploegen werken in het hoogseizoen (vroege/late/ soms ook een nacht)
  • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven
  • Je werkt nauwkeurig en ordelijk
  • Je kan vlot tellen en kleine berekeningen uit het hoofd maken
  • Je denkt en werkt probleemoplossend

Que proposons-nous ?

  • Tewerkstelling binnen een internationaal bedrijf
  • Een uitdagende en afwisselende functie
  • Praktijkgerichte opleiding in de eerste weken
  • Marktconform salaris + maaltijdcheques + hospitalisatieverzekering
  • Vast contract na een geslaagde interimperiode

Compétences liées à la fonction

  • Surveiller le flux et l'avancée de produits sur une ligne de production ou de convoyage et effectuer des interventions de déblocage et de retrait d'éléments
  • Détecter, localiser les défauts d'aspect (surface, coloris, ...) des produits et les trier
  • Effectuer des opérations de : Ensachage
  • Effectuer des tris par : Affectation de traitement des produits (frais/surgelé, usinage, ...)
  • Conditionner les produits selon leurs caractéristiques, les commandes et le mode de transport
  • Effectuer des opérations de : Palettisation
  • Transporter les produits ou rebuts vers des zones de stockage, expédition, recyclage, ...
  • Nettoyer et ranger la zone de travail (matériel, accessoires, ...)
  • Consigner les données d'activité (nombre de pièces, ...)
  • Conditionner un produit
  • Réaliser des opérations de transformation : Cuisson
  • Alimenter en matières ou produits le poste de travail ou en vérifier l'approvisionnement
  • Confectionner des produits alimentaires : Confiseries
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969