Enregistrer l'offre
Fonction
Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van diverse crèmes zoals hazelnoot, karamel, marsepein, fruitige vullingen en andere verrukkelijke smaken. Je volgt nauwkeurig recepten en gebruikt hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat de crèmes de perfecte textuur en smaak hebben. Men verwacht kandidaten met een achtergrond voeding (bakkerij) die willen werken in een 2-ploegensysteem
Qui cherchons-nous ?
• Je hebt ervaring in voedselbereiding (liefst in een chocolade- of banketbakkerijomgeving)
• Kennis van productiemethodes en verschillende bereidingen/crèmes
• Oog voor detail
• Communicatieve teamspeler
• Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen en streeft ernaar deze altijd te waarborgen
• Creativiteit en passie
- Technisch nieuwsgierig: Je wilt weten hoe machines werken en bent niet bang om vragen te stellen.
- Oog voor detail: Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan bij jou altijd op de eerste plaats.
- Teamspeler én zelfstandige aanpakker: Je werkt goed samen, maar kunt ook zelfstandig aan de slag.
- Ambitieus en leergierig: Je hebt de drive om te groeien en te blijven leren.
- Flexibel: Wisselende prioriteiten of onverwachte uitdagingen? Jij schakelt moeiteloos.
Que proposons-nous ?
We bieden een competitief loonpakket en een inspirerende werkomgeving. Bij Limar komen innovatie en inspiratie samen dankzij onze gloednieuwe en ultramoderne werkomgeving.
- Je krijgt 20 verlofdagen + een week aan meeruren die we deels opnemen tijdens het bouwverlof (bij vast in dienst)
- Een aantrekkelijk loon + ploegenpremie
- Interne opleidingen
- Vast contract na een geslaagde interim-periode
- Je zult werken in 2 ploegen:
de vroege ploeg 6u-14u of de late ploeg 14u-22u - We werken standaard 38u, in de drukke periode is dat 40u - daardoor ben je in de rustige periode op vrijdag vroeger thuis (vroege 6-12h en late 12-18h)
Compétences liées à la fonction
- Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des produits
- Mélanger les ingrédients des pâtes, des crèmes, des garnitures et des entremets
- Confectionner des produits alimentaires : Chocolats
- Confectionner des chocolats
- Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.