Enregistrer l'offre
Fonction
Konvert zoekt voor de meest plezierige supermarkt van België een enthousiaste bakkerijmedewerker met een hands-on mentaliteit voor de nieuwe winkel in Berchem.
- Je hebt een passie voor bakkerij, patisserie, tapas en charcuterie.
- Je laat de klanten watertanden met een prachtige uitstalling.
- Je brengt een onuitputtelijk enthousiasme over op de klanten en je collega’s. Je schrikt er dan ook niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken.
- Je bent bereid om in wisselende shifts te werken tussen 6 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds en aangezien ze 7 dagen per week geopend zijn, ben je beschikbaar van maandag tot zondag, in een werkweek van 5 dagen (weekends afwisselend).
Qui cherchons-nous ?
- Je spreekt, begrijpt en leest zeer goed Nederlands.
- Je bent flexibel en je lacht graag.
- Je kan in het weekend afwisselend op zaterdag en/of zondag werken.
- Je leert graag en snel dingen bij.
- Je vindt het niet erg om af en toe in de diepvries te werken, aangezien alles gekoeld toe komt.
- Je volgt de hygiëneregels (geen gelnagels, nagellak, haren vast,...).
- Winkelervaring (bakkerij) is een plus.
Que proposons-nous ?
- Een toffe job dicht bij huis!
- Je komt terecht in een sterk groeiend en dynamisch bedrijf
- Je hebt een toffe club collega’s om je heen
- In ruil voor je inzet krijg je een mooi loon en goede arbeidsvoorwaarden
- Je krijgt groeikansen.
Compétences liées à la fonction
- Procéder à la cuisson/pré-cuisson des pâtons, des pièces de viennoiseries et défourner les pains, les viennoiseries
- Effectuer la décoration des produits (pépites de chocolat, graines de sésame, sucre, nappage, ...) après refroidissement
- Nettoyer et maintenir en état de propreté et d'hygiène le plan de travail, les outils et les locaux
- Suivre l'état des stocks
- Effectuer la gestion comptable et administrative d'une structure
- Former le personnel aux procédures et aux techniques
- Sélectionner et doser les ingrédients (farine, levure, additifs, ...) pour la réalisation des pâtes à pain ou à viennoiserie, les mélanger et effectuer le pétrissage, l'abaisse
- Diviser la masse de pâte en pâtons, les bouler et en effectuer la tourne ou le façonnage et surveiller les étapes de fermentation
- Confectionner les viennoiseries (découpe, garniture, dorage, ...)
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.