Enregistrer l'offre
Fonction
Bent u op zoek naar een vaste, technische en afwisselende baan bij een innovatief bedrijf in de voedingssector?
Kom dan werken in een dynamisch team waar u een essentiële rol speelt in de productieketen van diepvriesgroenten!
Uw dagelijkse taken :
- Als operator speelt u een sleutelrol in het goede verloop van de productie:
- De diepvriesgroenten (bakken/kisten) naar de verwerkingsruimtes brengen.
- De kwaliteit controleren en eventuele afwijkingen melden.
- De mengers en geautomatiseerde stappen gebruiken en controleren.
- De verwerkte hoeveelheden volgens het productieplan bijhouden en rapporteren.
- Zorgen voor de reiniging en het onderhoud van de installaties.
- Verschillende machines bedienen (heftruck, palletwagen, enz.).
- Wisselen tussen verschillende functies: toezicht, mengunits, assistentie bij secundaire werkzaamheden.
Qui cherchons-nous ?
Specifieke kennis
- Kennis van groentefamilies en hun kwaliteitscriteria.
- Strikte naleving van de normen inzake hygiëne, veiligheid en voedselkwaliteit.
- Kennis van de veiligheidsprocedures met betrekking tot rollend materieel.
- Beheersing van het Frans of Nederlands.
Uw houding
- Nauwkeurigheid en oog voor detail.
- Reactief vermogen bij afwijkingen.
- Teamgeest en goede communicatieve vaardigheden.
Que proposons-nous ?
Waarom bij ons komen werken?
- Aantrekkelijk salaris
- Ploegpremie
- Maaltijdcheques ter waarde van € 8 vanaf de eerste dag
- Volledige opleiding bij indiensttreding
- Schone, georganiseerde en moderne werkomgeving
- Doorgroeimogelijkheden op middellange termijn
Compétences liées à la fonction
- Effectuer manuellement des opérations de préparation ou de finition : Eviscérage
- Apporter un appui technique à des opérateurs et établir des rapports de production et d'incidents
- Suivre et analyser les données de production d'une installation et déterminer les actions correctives
- Surveiller le fonctionnement des machines et des équipements et effectuer des interventions simples en cas d'incident
- Contrôler l'état de conservation d'un produit périssable
- Prélever des échantillons de matières ou de produits, les référencer et les enregistrer pour analyse
- Vérifier et maintenir l'état de propreté des équipements (balance, broyeur, cuve de cuisson, fours, ...) et du poste de travail
- Sélectionner les données de production et saisir les paramètres de quantité, de dosage, de mélange, ...
- Surveiller l'approvisionnement des machines, des installations et le flux des matières ou des produits
- Renseigner les supports de suivi de production et transmettre les informations aux interlocuteurs concernés
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.