Enregistrer l'offre
Fonction
Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste of een vaste job waarbij je mensen blij maakt met heerlijke snacks? Heb je zin om zelfstandig op pad te gaan en mee te draaien in een warm familiebedrijf? Dan is Konvert Wetteren opzoek naar jou!
Nice to know:
Een familiebedrijf van de tweede generatie, gespecialiseerd in het aanbieden van traditionele Belgische snacks zoals hamburgers en frietjes op bedrijfsfeesten, privéfeesten en evenementen. Vanuit de mobiele snackwagens brengen ze smaak en sfeer tot bij de klant.
Het team bestaat uit gemotiveerde, klantvriendelijke medewerkers die elke dag streven naar topservice. Betrouwbaar, klantgericht en ze houden van een persoonlijke aanpak. Bij onze klant ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.
Konvert Wetteren zoekt een flexibele medewerker die gemiddeld 3 à 4 dagen per week wil meewerken. Na een grondige opleiding ga je zelfstandig op pad met een mobiele snackwagen: je baat het kraam uit, verzorgt de snacks, bedient de klanten en zorgt voor een nette afsluiting van de dag.
👉 Je komt in aanmerking voor het flexi-job statuut, ideaal als bijverdienste!
🔧 Wat ga je doen (na opleiding)?
-
Zelfstandig rijden met een camionette (BE-rijbewijs is een plus!)
-
Ter plaatse afstemmen met de klant over de opstelling
-
Het kraam openen en voorbereiden
-
Snacks klaarmaken: ajuin stoven, vlees bakken, friteuses aanzetten…
-
Klanten bedienen en eventueel afrekenen
-
Opkuis en stock tellen
-
Terugrijden naar de loods en uitladen indien nodig
Qui cherchons-nous ?
De ideale collega is:
-
Punctueel en betrouwbaar
-
Hands-on en zelfstandig
-
Beschikbaar op weekdagen, vooral in mei, juli en december
-
Op zoek naar een bijverdienste of vaste job op lange termijn
-
Klantvriendelijk en houdt van een gezellige werksfeer
Que proposons-nous ?
-
Competitieve verloning
-
Flexibele werkuren
-
Een familiale sfeer waar je je snel thuis voelt
-
Een job met afwisseling, zelfstandigheid en voldoening
Compétences liées à la fonction
- Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
- Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
- Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
- Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
- Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
- Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
- Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
- Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
- Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
- Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.