Horeca

Enregistrer l'offre

Flexi Frituur Medewerker

Wetteren

Temporaire option fixe - Temps Plein

Flexijob

Fonction

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf 2de generatie dat gespecialiseerd is in het aanbieden van traditionele snacks zoals hamburgers en frietjes op bedrijfsfeesten, privé feesten en events vanuit onze mobiele kramen. Ons team van gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers staat altijd klaar om een perfecte service te leveren. Kortom, wij zijn een klantgericht, betrouwbaar bedrijf dat service hoog in het vaandel draagt.

Qui cherchons-nous ?

Een medewerker om gemiddeld 3 a 4 dagen te helpen om (na opleiding) zelfstandig met een mobiele wagen te vetrekken, uit te baten, op te kuisen en terug te keren.

Je komt in aanmerking voor het flexi job statuut

 

Wat moet deze medewerker zo allemaal kunnen (na opleiding)?

  • Zelfstandig met camionette rijden (BE rijbewijs voor aanhangwagen is pluspunt)
  • Aankomen en afspreken met klant ter plaatse hoe het best op te stellen
  • Het kraam opendoen
  • Voorbereiden snacks (stoven ajuin, vlees bakken, friteuses aansteken, etc.)
  • Effectieve bediening, eventueel met afrekenen (kassa)
  • Opkuis
  • Tellen en opschrijven eindstock
  • Naar loods terug rijden
  • Uitladen indien nodig

Profiel van onze ideale kandidaat

  • Punctueel & betrouwbaar.
  • Hands-on ingesteld.
  • Zelfstandig werken.
  • Voornamelijk werken in de weekdagen. Drukker in de maanden mei, juli en december
  • Iemand die een bijverdienste of vaste job op lange termijn zoekt.

Que proposons-nous ?

  • Competitieve verloning
  • Flexibiliteit
  • Familiale sfeer

Compétences liées à la fonction

  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969