Enregistrer l'offre
Fonction
Je staat in voor het correct en efficiënt verpakken van de vers bereide gerechten en maaltijdcomponenten.
Dit houdt in dat je:
- Verschillende afvul- en verpakkingsmachines bedient in de productieafdeling
- Frequent de assemblagelijn ombouwt voor een nieuw gerecht: opsteken folie, instellen en afregelen lasnaad en –temperatuur, afregelen pompen, instellen printer, checkweger en metaaldetector, …
- Kleine technische interventies uitvoert bij storingen aan de lijn
- Zorgt voor de verdeling en correcte uitvoering van taken aan en door de polyvalente medewerkers aan de lijn (1-5 personen)
- Actief meehelpt aan de productielijn
- Kwaliteits- en veiligheidscontroles uitvoert aan de lijn en zorgt voor een correcte registratie hiervan op kwaliteitsdocumenten
- Meewerkt aan een hygiënische en veilige werkomgeving
Qui cherchons-nous ?
- Je hebt technisch inzicht om de machines mechanisch om te kunnen bouwen en afregelen
- Je werkt planmatig en gestructureerd
- Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken
- Je werkt graag in team
- Je volgt de hygiëne- en kwaliteitsmaatregelen nauwgezet op
- Je wil werken in een 2-ploegensysteem
- Je hebt een goede kennis van het Nederlands
Que proposons-nous ?
Voor jouw inzet bieden wij een fulltime 38-uren regime aan. Starten doe je via interim, maar als alles vlotjes verloopt, rollen we het rode tapijt uit met een contract van 6 maanden. Gaat dat goed? Dan verwelkomen we je met open armen voor een contract van onbepaalde duur. En als kers op de taart:
- Een uitgebreide interne opleiding en bijscholing
- Motiverende verloning (afhankelijk van jouw ervaring)
- Ploegenpremie van € 0,77
- Maaltijdcheques van 8 euro na 494 gewerkte uren of 65 gewerkte dagen (inclusief interimperiode)
- Werkzekerheid
- De mogelijkheid om onze gerechten aan te kopen aan €2 of €3
Compétences liées à la fonction
- Effectuer manuellement des opérations de préparation ou de finition : Eviscérage
- Apporter un appui technique à des opérateurs et établir des rapports de production et d'incidents
- Contrôler une installation
- Suivre et analyser les données de production d'une installation et déterminer les actions correctives
- Surveiller le fonctionnement des machines et des équipements et effectuer des interventions simples en cas d'incident
- Contrôler l'état de conservation d'un produit périssable
- Coordonner l'activité d'une équipe
- Prélever des échantillons de matières ou de produits, les référencer et les enregistrer pour analyse
- Adapter des réglages de machines (vannes, vérins, ...), automates de contrôle ou appareils de mesure
- Vérifier et maintenir l'état de propreté des équipements (balance, broyeur, cuve de cuisson, fours, ...) et du poste de travail
- Monter/démonter des pièces, outillages de machines
- Sélectionner les données de production et saisir les paramètres de quantité, de dosage, de mélange, ...
- Surveiller l'approvisionnement des machines, des installations et le flux des matières ou des produits
- Contrôler le conditionnement et l'étiquetage des produits (étanchéité, poids, date de péremption, ...) ou les conditionner manuellement
- Renseigner les supports de suivi de production et transmettre les informations aux interlocuteurs concernés
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.