Enregistrer l'offre
Fonction
Konvert Interim is voor een voedingsbedrijf gelegen in het Gentse op zoek naar een Industriële Kok:
Je staat in voor de bereiding van kant-en-klare gerechten en maaltijdcomponenten.
Dit houdt in dat je:
- De bereidingen maakt met behulp van industriële kookketels (tot 1000l !) en recepturen
- De kwaliteit van bereidingen controleert en de nodige gegevens hiervan registreert op de kwaliteitsdocumenten
- In samenwerking met je collega’s helpt aan een propere en nette werkomgeving
Qui cherchons-nous ?
- Je kookt graag en hebt affiniteit met voeding
- Je hebt een basiskennis en/of ervaring grootkeuken
- Je hebt een goede kennis van het gesproken en geschreven Nederlands
- Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
- Je volgt de hygiëne- en kwaliteitsmaatregelen nauwgezet op
- Je wil werken in een 2-ploegensysteem (start vroege ploeg om 06u00; start late ploeg om 14u15 of 14u30 tot 22u15-22u30)
- Je bent flexibel op het vlak van takenpakket en werktijden
- Je kan fysiek werk goed aan
Que proposons-nous ?
Voor jouw inzet bieden wij een fulltime 38-uren regime aan. Starten doe je via interim, maar als alles vlotjes verloopt, rollen we het rode tapijt uit met een contract van 6 maanden. Gaat dat goed? Dan verwelkomen we je met open armen voor een contract van onbepaalde duur. En als kers op de taart:
- Een uitgebreide interne opleiding en bijscholing
- Motiverende verloning (afhankelijk van jouw ervaring)
- Ploegenpremie van € 0,77
- Maaltijdcheques van 8 euro na 494 gewerkte uren of 65 gewerkte dagen (inclusief interimperiode)
- Werkzekerheid
- De mogelijkheid om onze gerechten aan te kopen aan €2 of €3
Compétences liées à la fonction
- Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
- Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
- Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
- Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
- Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
- Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
- Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
- Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
- Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
- Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
- Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
- Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.