Production

Enregistrer l'offre

Industriële kok - 2 ploegen

Destelbergen

Temporaire option fixe - Temps Plein

Ouvrier

16,80

Fonction

Konvert Interim is voor een voedingsbedrijf gelegen in het Gentse op zoek naar een Industriële Kok:

Je staat in voor de bereiding van kant-en-klare gerechten en maaltijdcomponenten.

Dit houdt in dat je:

  • De bereidingen maakt met behulp van industriële kookketels (tot 1000l !) en recepturen
  • De kwaliteit van bereidingen controleert en de nodige gegevens hiervan registreert op de kwaliteitsdocumenten
  • In samenwerking met je collega’s helpt aan een propere en nette werkomgeving

Qui cherchons-nous ?

  • Je kookt graag en hebt affiniteit met voeding
  • Je hebt een basiskennis en/of ervaring grootkeuken
  • Je hebt een goede kennis van het gesproken en geschreven Nederlands
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
  • Je volgt de hygiëne- en kwaliteitsmaatregelen nauwgezet op
  • Je wil werken in een 2-ploegensysteem (start vroege ploeg om 06u00; start late ploeg om 14u15 of 14u30 tot 22u15-22u30)
  • Je bent flexibel op het vlak van takenpakket en werktijden
  • Je kan fysiek werk goed aan

Que proposons-nous ?

Voor jouw inzet bieden wij een fulltime 38-uren regime aan. Starten doe je via interim, maar als alles vlotjes verloopt, rollen we het rode tapijt uit met een contract van 6 maanden. Gaat dat goed? Dan verwelkomen we je met open armen voor een contract van onbepaalde duur. En als kers op de taart:

  • Een uitgebreide interne opleiding en bijscholing
  • Motiverende verloning (afhankelijk van jouw ervaring)
  • Ploegenpremie van € 0,77
  • Maaltijdcheques van 8 euro na 494 gewerkte uren of 65 gewerkte dagen (inclusief interimperiode)
  • Werkzekerheid
  • De mogelijkheid om onze gerechten aan te kopen aan €2 of €3

Compétences liées à la fonction

  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969