Horeca

Enregistrer l'offre

Zaalmedewerker - 4 dagen werkweek

Zonnebeke

Fixe - Temps Plein

Ouvrier

Fonction

Ben jij iemand die graag klanten met een glimlach bedient en geniet van de dynamiek in de horeca? Zoek je een plek waar je je enthousiasme en gastvrijheid kunt laten stralen? Dan zoeken wij jou!

Als zaalmedewerker ben je verantwoordelijk voor:

  • Het gastvrij en vriendelijk bedienen van klanten.
  • Je neemt hun bestellingen op, serveert gerechten en dranken
  • Ruimt de tafels af en zorgt voor de voorbereiding en netheid van de zaal.
  • Je zorgt ervoor dat de zaal altijd netjes en klaar is voor de volgende service.

 

Qui cherchons-nous ?

  • Ervaring is een pluspunt, maar motivatie is belangrijker
  • Gastvrij en klantvriendelijk
  • Enthousiast en stressbestendig
  • Positief, energiek en dynamisch ingesteld
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Nauwkeurig, met oog voor detail en streven naar hoge kwaliteit
  • Flexibel en bereid om 's avonds en in het weekend te werken (geen nachtwerk)
  • Teamplayer met goede communicatieskills

 

 

Que proposons-nous ?

  • Een unieke werkplek met een enthousiast en gedreven team
  • Deel uitmaken van een groeiende zaak waar ruimte is voor initiatief
  • 4-daagse werkweek (telkens op maandag, dinsdag en zaterdag of zondag thuis)
  • Gesloten tijdens kerst- en eindejaarsperiode
  • Aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de nodige extra-legale voordelen

 

 

Compétences liées à la fonction

  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969