Enregistrer l'offre
Fonction
Als Chef de Rang assisteer je de maître d'hôtel en speel je een belangrijke rol in het organiseren en vlekkeloos laten verlopen van de zaalservice.
Jouw taken:
-
Het aansturen en begeleiden van het zaalteam (rang- of rijleiders), inclusief het geven van heldere instructies.
-
Een efficiënte werkverdeling en kwaliteitscontrole volgens de richtlijnen van de maître d'hôtel.
-
Toezien op het voorkomen en de houding van het zaalpersoneel – jij bent een ambassadeur van stijl en professionaliteit.
-
De volledige mise-en-place van de zaal, het dienstmateriaal en de bediening verzorgen.
-
Een vlotte service garanderen: bijsturen waar nodig én zelf de handen uit de mouwen steken.
Qui cherchons-nous ?
- Eerste ervaring als chef de rang/eerste kelner
- Organisatorisch sterk en het vermogen om een team te kunnen aansturen.
- Oog voor detail en timing, kwaliteitsgericht, klantentevredenheid is een echte prioriteit.
- Ervaren 'people manager' die het team inspireert, ontwikkelt en vooruit helpt, altijd met respect voor de medewerkers.
- Resultaatgericht, met een sterk gevoel voor samenwerking en als echte teamplayer.
- Tweetalig (Nederlands en Frans), met een goede kennis van het Engels.
- Afgestudeerd aan een hotelschool of gelijkwaardige ervaring.
Que proposons-nous ?
- De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
- Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
- Doorgroeimogelijkheden.
- Een prettige en collegiale werkomgeving.
- Een open cultuur met korte communicatielijnen.
- Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
- Salaris bepaald op basis van ervaring.
- Talrijke voordelen in overeenstemming met uw verantwoordelijkheden en de markt.
- Een voltijds contract van onbepaalde duur, na positieve interimperiode.
- Mooie voordelen:
- Maaltijd per gewerkte dag
- Maaltijdcheques na 1 maand in dienst
- Woon-werkverkeer
- Eco-cheques
- Eindejaarspremie
- Hospitalisatieverzekering bij vast contract
- Werken met flexibele uren waardoor er een mooie balans is in work-life
- Snelle opstart mogelijk, opstartdatum te bespreken
Compétences liées à la fonction
- Etablir le planning du personnel de la salle et répartir les activités et les instructions entre les équipes
- Enregistrer les réservations et actualiser le plan d'occupation des tables, des salles du restaurant
- Accueillir le client à son arrivée au restaurant, l'installer à une table et lui présenter la carte
- Effectuer le service des plats en salle
- Définir les modalités d'un banquet, d'une conférence, ... et en coordonner l'organisation
- Procéder au comptage des fonds de caisses
- Conseiller le client dans ses choix de plats selon ses goûts, les suggestions du jour et prendre sa commande
- Organiser et contrôler le service en salle (dressage des tables, liaison salle-cuisine, ...)
- Conseiller les clients sur un choix de vin selon les plats choisis et effectuer le service
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.