Enregistrer l'offre
Fonction
Jouw taken:
-
Je zorgt ervoor dat de zaal en het terras klaar staan voor onze klanten. Een goede mise-en-place maakt een goede indruk.
-
Je ontvangt onze gasten met de glimlach, wijst hen een tafel toe en biedt hen de kaart aan.
-
Je adviseert onze klanten bij hun keuze, neemt de bestelling op en geeft ze door aan de bar en keuken via het kassasysteem.
-
Je serveert de dranken en gerechten op gepaste wijze en je zit op vinkenslag voor hun noden.
-
Je rekent af en maakt alles klaar voor de volgende klant.
-
Je helpt je collega’s in de zaal of aan de bar zodat we onze gasten steeds een vlotte service kunnen garanderen.
Je werkt in een 40-uren rooster waarbij je zowel ochtend-, middag- als avondshifts hebt en eveneens in het weekend tewerkgesteld wordt.
Qui cherchons-nous ?
-
Je bent bereid te werken in een 40u week binnen een wekelijks wisselend uurrooster waarbij je ingezet wordt in zowel ochtend-, middag- als avondshifts.
-
Je kan werken tijdens de week, alsook in het weekend.
-
Je hebt liefst een eerste ervaring of opleiding in de zaal.
-
Je hebt een goede kennis van het Nederlands en je kunt je vlot uitdrukken in het Engels.
-
Je bent klantvriendelijk en organisatorisch sterk.
Que proposons-nous ?
-
Een concurrerend salaris dat al je harde werk beloont tot aan een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een bijdrage in jouw pensioenspaarfonds.
-
Je krijgt een contract van onbepaalde duur na een positieve interimperiode.
-
Je kunt gratis parkeren in de ondergrondse garage.
-
12 extra recuperatiedagen bovenop de 20 dagen jaarlijks verlof.
-
Een unieke werkplaats in hartje Brugge.
-
Door middel van trainingen en opleidingen kun je jezelf verder blijven ontplooien en groeien.
-
Jouw ijverigheid wordt beloond met unieke voordelen zoals kortingen voor jou, je familie en vrienden binnen de hotels.
Compétences liées à la fonction
- Effectuer le service des plats en salle
- Effectuer la mise en place de la salle et de l'office et dresser les tables pour le service
- Accueillir le client à son arrivée au restaurant, l'installer à une table et lui présenter la carte
- Conseiller le client dans ses choix de plats selon ses goûts, les suggestions du jour et prendre sa commande
- Procéder à l'encaissement des consommations
- Débarrasser les tables et nettoyer la salle de restaurant
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.