Horeca

Enregistrer l'offre

Flexijob - keuken/barmedewerker

Knokke-Heist

Offre d'emploi planification - Temps Partiel

Flexijob

Fonction

Als flexi allround medewerker in keuken én bar ben jij een onmisbare schakel in het team.

Je helpt mee bij de opstart van de keuken, springt in als snack-master of bartender, neemt bestellingen op, verzorgt de afwas en de opkuis, en zorgt dat het assortiment steeds aangevuld is.

Je staat mee aan de basis van de perfecte frietbeleving voor de klanten.

 

Wat je concreet doet

  • Bestellingen aannemen, opnemen en serveren aan de bar en in de keuken.

  • Bereiden van snacks, frieten en barproducten volgens interne standaarden.

  • Assisteren bij mise-en-place, voorraadbeheer en aanvullen van het aanbod.

  • Barwerk: dranken bereiden, uitschenken, afrekenen met klanten.

  • Opstarten van de keuken ’s morgens, afsluiten ’s avonds, inclusief schoonmaak en hygiëne.

  • Opruim- en afwaswerk: zorgen dat alle werkplekken netjes en gebruiksklaar blijven.

  • Eventueel meedraaien in klantencontact (bijvoorbeeld vragen beantwoorden, advies geven)

 

Tijdens een shift krijg je specifieke taken toegewezen, je kan bijvoorbeeld ook enkel keuken of enkel bar doen.

Qui cherchons-nous ?

 

  • Je bent gemotiveerd, proactief en niet bang om de handen uit te mouwen te steken.

  • Interesse in voeding, barservice en kwaliteitsproducten (“food/en horeca mentaliteit”).

  • Flexibel inzetbaar: piekmomenten, drukke avonden, weekends.

  • Basiscommunicatievaardigheden (klantencontact) en goede teamwork-attitude.

  • Ervaring is een plus, maar zeker geen must: opleiding on-the-job voorzien.

  • Je spreekt goed Nederlands voor het klantencontact.

 

Que proposons-nous ?

 

  • Flexijob op lange termijn.

  • Uurrooster en planning bespreekbaar afhankelijk van jouw beschikbaarheid.
  • Marktconform loonpakket met extra’s.

  • On-the-job opleiding, waarbij je alle nodige skills leert in keuken & bar.

  • Moderne, eigentijdse werkomgeving met goede sfeer en leuke collega’s.

 

Compétences liées à la fonction

  • Prendre la commande des clients
  • Réaliser un service en salle
  • Réaliser un service au bar
  • Préparer des plats simples
  • Encaisser le montant d'une vente
  • Entretenir un poste de travail
  • Contrôler l'état de conservation d'un produit périssable
  • Vérifier la conformité de la livraison
  • Stocker un produit
  • Travailler selon les directives de sécurité alimentaire et d'hygiène
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969