Enregistrer l'offre
Fonction
Qui cherchons-nous ?
- 
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken 
- 
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) 
- 
De ingrediënten doseren en mengen 
- 
De goederen ontvangen en controleren 
- 
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer 
- 
De bereiding en de productie van gerechten superviseren 
- 
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast 
- 
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) 
- 
Groenten en fruit wassen en schoonmaken 
- 
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen 
- 
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen 
- 
Bestellingen plaatsen 
- 
Menu’s uitwerken 
- 
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...) 
- 
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken 
- 
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...) 
- 
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) 
- 
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, .. 
Que proposons-nous ?
- 
Een vast contract na een positieve interimperiode; 
- 
Een voltijdse tewerkstelling; 
- 
Je werkt in een ploegensysteem met occasioneel een nacht; 
- 
Geen weekendwerk; 
- 
Je komt terecht in groeiend bedrijf waar dagelijks 70.000 maaltijden worden bereid; 
Compétences liées à la fonction
- Etablir le planning du personnel de la cuisine selon les commandes, l'état d'avancement des préparations
- Réaliser des préparations culinaires : Européennes
- Contrôler le respect des procédures de travail et des règles d'hygiène et de sécurité
- Effectuer des tests de contrôle de fraîcheur des aliments, des préparations et prélever des échantillons pour le service d'hygiène
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.