Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Konvert en Datwyler kiezen voor groei, ook in Corona tijden.

Jobs

Groot nieuws uit Limburg. Datwyler Alken, leverancier van klantspecifieke afdichtings-, afsluitings- en verpakkingsoplossingen, heeft meerdere contracten binnengehaald met farmaceutische bedrijven die volop bezig zijn aan de ontwikkeling van de coronavaccins. Eens een vaccin goedgekeurd is mag Datwyler Alken de rubberen afdichtingen leveren voor miljoenen spuitjes.

Bron: www.madeinlimburg.be

“We ondertekenden meerdere contracten met Covid-19-vaccinproducenten. Dat kan per contract gaan van enkele miljoenen tot honderden miljoenen componenten.” Het is dus alle hens aan dek in Alken.

Aangezien overheden van alle landen al contracten getekend hebben voor grote hoeveelheden vaccins, wordt er niet gewacht om de productie reeds te starten.

Meer werk = openstaande vacatures

Meer werk betekent natuurlijk ook meer vacatures. Konvert is als exclusieve HR partner reeds volop bezig met het invullen van de openstaande vacatures. Er werden sinds maart al 40 extra mensen aangeworven met Konvert als exclusieve partner in de verschillende afdelingen in de productie.

Beschik jij over de nodige goesting en de juiste attitude? Wil je werken in een groeiend bedrijf in Limburg waar men respect heeft voor waarden en normen met toekomstmogelijkheden? Solliciteer dan via onderstaande button en we nodigen je uit voor een gesprek op kantoor!

Is er toch geen match? Dan bekijken we samen andere mogelijkheden binnen Limburg!

5 soft skills met een absolute meerwaarde

Soft skills worden in de harde wereld steeds beter geapprecieerd door werknemers.

Lees meer

Een nieuwe stap in je loopbaan? 6 manieren om altijd klaar te zijn.

Blijf jezelf professioneel ontwikkelen met onze 6 tips. Zo ben je gegarandeerd klaar voor de toekomst!

Lees meer

8 tips voor een gezonder leven op kantoor

Met een paar simpele tips kom jij iedere werkdag fit en gezond door. Konvert vertelt je precies wat je moet doen voor een gezonde dag op kantoor.

Lees meer

Diagnose: burn-out. Wat nu?

Burn-out? Je bent niet alleen. Het aantal blijft stijgen. Gelukkig weten we steeds beter hoe we het moeten overwinnen, herkennen en voorkomen.

Lees meer