Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Konvert en Datwyler kiezen voor groei, ook in Corona tijden.

Jobs

Groot nieuws uit Limburg. Datwyler Alken, leverancier van klantspecifieke afdichtings-, afsluitings- en verpakkingsoplossingen, heeft meerdere contracten binnengehaald met farmaceutische bedrijven die volop bezig zijn aan de ontwikkeling van de coronavaccins. Eens een vaccin goedgekeurd is mag Datwyler Alken de rubberen afdichtingen leveren voor miljoenen spuitjes.

Bron: www.madeinlimburg.be

“We ondertekenden meerdere contracten met Covid-19-vaccinproducenten. Dat kan per contract gaan van enkele miljoenen tot honderden miljoenen componenten.” Het is dus alle hens aan dek in Alken.

Aangezien overheden van alle landen al contracten getekend hebben voor grote hoeveelheden vaccins, wordt er niet gewacht om de productie reeds te starten.

Meer werk = openstaande vacatures

Meer werk betekent natuurlijk ook meer vacatures. Konvert is als exclusieve HR partner reeds volop bezig met het invullen van de openstaande vacatures. Er werden sinds maart al 40 extra mensen aangeworven met Konvert als exclusieve partner in de verschillende afdelingen in de productie.

Beschik jij over de nodige goesting en de juiste attitude? Wil je werken in een groeiend bedrijf in Limburg waar men respect heeft voor waarden en normen met toekomstmogelijkheden? Solliciteer dan via onderstaande button en we nodigen je uit voor een gesprek op kantoor!

Is er toch geen match? Dan bekijken we samen andere mogelijkheden binnen Limburg!

Tijd voor een nieuwe job? Wij helpen met je opzegtermijn

Bij ontslag moet in de meeste gevallen een opzegtermijn gerespecteerd worden. Hoe lang die termijn is, hangt af van verschillende factoren.

Lees meer

Jeugdvakantie, zodat ook starters de batterijen kunnen opladen!

Ben je jonger dan 25 en net gestart met werken? Vul dan je wettelijke vakantiedagen aan met jeugdvakantie! Dan kom je toch aan je vier weken vakantie. ☀️🌅

Lees meer

Qualitytime met de kinderen voor werkende ouders #ouderschapsverlof

Nood aan wat meer tijd voor je kinderen? Opteer dan voor ouderschapsverlof. Een woordje uitleg nodig? Lees dan dit artikel op onze blog.

Lees meer

Zwangerschapsverlof: wat je moet weten over moederschapsrust

Zwangerschapsverlof, bevallingsverlof, moederschapsrust, ouderschapsverlof... Termen die wel eens door elkaar gebruikt worden! Lees hier alles over het verlof waar je recht op hebt als je zwanger bent.

Lees meer