Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Konvert en Datwyler kiezen voor groei, ook in Corona tijden.

Jobs

Groot nieuws uit Limburg. Datwyler Alken, leverancier van klantspecifieke afdichtings-, afsluitings- en verpakkingsoplossingen, heeft meerdere contracten binnengehaald met farmaceutische bedrijven die volop bezig zijn aan de ontwikkeling van de coronavaccins. Eens een vaccin goedgekeurd is mag Datwyler Alken de rubberen afdichtingen leveren voor miljoenen spuitjes.

Bron: www.madeinlimburg.be

“We ondertekenden meerdere contracten met Covid-19-vaccinproducenten. Dat kan per contract gaan van enkele miljoenen tot honderden miljoenen componenten.” Het is dus alle hens aan dek in Alken.

Aangezien overheden van alle landen al contracten getekend hebben voor grote hoeveelheden vaccins, wordt er niet gewacht om de productie reeds te starten.

Meer werk = openstaande vacatures

Meer werk betekent natuurlijk ook meer vacatures. Konvert is als exclusieve HR partner reeds volop bezig met het invullen van de openstaande vacatures. Er werden sinds maart al 40 extra mensen aangeworven met Konvert als exclusieve partner in de verschillende afdelingen in de productie.

Beschik jij over de nodige goesting en de juiste attitude? Wil je werken in een groeiend bedrijf in Limburg waar men respect heeft voor waarden en normen met toekomstmogelijkheden? Solliciteer dan via onderstaande button en we nodigen je uit voor een gesprek op kantoor!

Is er toch geen match? Dan bekijken we samen andere mogelijkheden binnen Limburg!

Ontbreekt kennis op jouw cv? Zo makkelijk los je dit op.

Heb je niet lang genoeg gestudeerd of niet het vereiste diploma voor de job? Met wat creativiteit en deze tips trek je toch de aandacht met je cv.

Lees meer

Zo maak je een goede eerste indruk bij je recruiter

De eerste indruk is belangrijk, ook op het gesprek met je uitzendkracht. Met deze tips maak je een goede start!

Lees meer

Vier voordelen van een goede band met je recruiter

Op zoek naar werk? Een goede band met je recruiter helpt je vooruit. Je recruiter geeft de perfecte voorzet en jij scoort de job!

Lees meer

Versla de andere kandidaten met dank aan je recruiter

Scoren op je sollicitatie? Ga te rade bij je recruiter. Die is een pro in solliciteren en helpt je graag op weg om de juiste vacatures uit te filteren.

Lees meer