Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Konvert en Datwyler kiezen voor groei, ook in Corona tijden.

Jobs

Groot nieuws uit Limburg. Datwyler Alken, leverancier van klantspecifieke afdichtings-, afsluitings- en verpakkingsoplossingen, heeft meerdere contracten binnengehaald met farmaceutische bedrijven die volop bezig zijn aan de ontwikkeling van de coronavaccins. Eens een vaccin goedgekeurd is mag Datwyler Alken de rubberen afdichtingen leveren voor miljoenen spuitjes.

Bron: www.madeinlimburg.be

“We ondertekenden meerdere contracten met Covid-19-vaccinproducenten. Dat kan per contract gaan van enkele miljoenen tot honderden miljoenen componenten.” Het is dus alle hens aan dek in Alken.

Aangezien overheden van alle landen al contracten getekend hebben voor grote hoeveelheden vaccins, wordt er niet gewacht om de productie reeds te starten.

Meer werk = openstaande vacatures

Meer werk betekent natuurlijk ook meer vacatures. Konvert is als exclusieve HR partner reeds volop bezig met het invullen van de openstaande vacatures. Er werden sinds maart al 40 extra mensen aangeworven met Konvert als exclusieve partner in de verschillende afdelingen in de productie.

Beschik jij over de nodige goesting en de juiste attitude? Wil je werken in een groeiend bedrijf in Limburg waar men respect heeft voor waarden en normen met toekomstmogelijkheden? Solliciteer dan via onderstaande button en we nodigen je uit voor een gesprek op kantoor!

Is er toch geen match? Dan bekijken we samen andere mogelijkheden binnen Limburg!

Gratis opleiding verzekert aantrekkelijk werk als isolateur?test?

Een job vinden kan iedereen, maar de juiste job vinden, dat loopt niet altijd van een leien dakje. Als je al ervaring hebt, blijf je veelal hangen in de sector waarin je al eerder actief was. Heb je geen ervaring en wil je snel aan de slag in je eerste job, dan kan een opleiding soelaas brengen. Helaas is een bijscholing niet altijd een garantie op succes. Volg je een VDAB-opleiding bij CGK Group tot isolateur, dan stijgt de kans op een nieuwe carrière met 100%.

Lees meer

Wat wil je weten over een projectleider?

Een projectleider neemt veel hooi op zijn vork, nog net ietsje meer dan een werfleider. Alles wat je moet weten over deze job vind je terug in dit blogbericht!

Lees meer

Werfleider: alles wat je moet weten over de job

Als werfleider werken, is het iets voor jou? Ontdek welke (soft) skills je nodig hebt voor een job als werfleider en wat je kunt verdienen.

Lees meer

Wat wil je weten over metsers?

Werken als metser: wat moet je kunnen en wat levert het op? Vind hier een uitgebreid antwoord op al jouw vragen.

Lees meer