Enregistrer l'offre
Fonction
Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar deegoperatoren die aan de slag willen in 2 ploegen
- Als deegoperator staat u in voor het opstarten van de machines in de deegzone en het aanvullen van ingrediënten volgens vaste recepturen.
- U bent verantwoordelijk voor het instellen en bijregelen van deegmixer, deegpers, oven, frituur,... alsook het uitvoeren van controles naar de kwaliteit van het deeg, bakwijze,... De firma kan op u rekenen voor het oplossen van kleine technische storingen, het regelmatig uitvoeren van controles en het steeds naleven van de hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. U spreekt vlot Nederlands. U heeft een eerste ervaring in een productieomgeving en hebt voeling met de voedingssector.
- U bent een coördinatie- en communicatietalent en beschikt over technische feeling.
- Computergestuurde machines zijn geen probleem voor u.
- U bent bereid te werken in een 2 ploegensysteem van maandag tot vrijdag : 5-13u en 13-21u
Qui cherchons-nous ?
- is bereid om in 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag
- technische achtergrond (of technisch operator)
- kennis elektriciteit
- kan zelfstandig werken en is stressbestendig
Que proposons-nous ?
- je eigen plek in een modern en groeiend bedrijf
- een grondige opleiding en hulp van je peter en coördinator.
- een goedbetaalde job met extralegale voordelen (maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering)
- direct vast contract!
Compétences liées à la fonction
- Apporter un appui technique à des opérateurs et établir des rapports de production et d'incidents
- Suivre et analyser les données de production d'une installation et déterminer les actions correctives
- Surveiller le fonctionnement des machines et des équipements et effectuer des interventions simples en cas d'incident
- Contrôler la conformité des matières carnées, végétales, ... et des produits alimentaires
- Prélever des échantillons de matières ou de produits, les référencer et les enregistrer pour analyse
- Adapter des réglages de machines (vannes, vérins, ...), automates de contrôle ou appareils de mesure
- Vérifier et maintenir l'état de propreté des équipements (balance, broyeur, cuve de cuisson, fours, ...) et du poste de travail
- Sélectionner les données de production et saisir les paramètres de quantité, de dosage, de mélange, ...
- Surveiller l'approvisionnement des machines, des installations et le flux des matières ou des produits
- Renseigner les supports de suivi de production et transmettre les informations aux interlocuteurs concernés
Postulez dès maintenant !!
Ce poste vous convient vraiment ? Postulez dès aujourd’hui ! Nous vous contacterons bientôt pour un entretien personnel.