Werkgevers

Waarom kiezen voor Konvert?

Omdat Konvert luistert naar jouw noden en wensen!

Wij analyseren per vacature welke vaardigheden, competenties en soft skills belangrijk zijn. Op basis van deze analyse maken onze ervaren consulenten een gedetailleerd functieprofiel op.

De functieprofielen worden afgetoetst aan onze ruime database van kandidaten (meer dan 900.000 cv's!) die we zorgvuldig opbouwen dankzij doelgerichte instroomacties. Naast de instroom dankzij de inschrijvingen op MyKonvert en in onze regionale kantoren, rekruteren we ook via diverse sociale media en hebben we een directe link met de VDAB-database.

Bij de zoektocht naar de perfecte kandidaat, kijken we niet alleen naar zijn of haar cv. We screenen aan de hand van ons eigen Konvert Match systeem om zo de kandidaat met de nodige kennis en ervaring te vinden. Daarnaast werken we met Competent, zo worden de kandidaten met de nodige competenties ook aan je voorgesteld. De criteria kunnen we samen opstellen en personaliseren.

We quoteren onze kandidaten ook volgens het SODA-principe (Stiptheid, Orde, Discipline en Attitude) door middel van een referentiecheck bij vorige werkgevers, maar ook na één week tewerkstelling bij onze klant.

Met onze zelf ontwikkelde Quality+ testbatterij beschikken we over een ruime waaier aan testen, voor elk type job. Maar we kunnen ook samen specifieke testen uitwerken.

Na deze uitvoerige screening, wordt iedere kandidaat op kantoor uitgenodigd voor een gesprek om zeker te zijn dat we een perfecte match hebben. Met andere woorden, Konvert stuurt geen enkele uitzendkracht uit zonder hem of haar eerst gezien en gesproken te hebben.

We zijn pas content als jij content bent

Konvert past zich aan aan jouw manier van werken.

Iedere klant is anders, en heeft zijn specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen, beschikt Konvert over verschillende gespecialiseerde afdelingen in heel België.

 

Construct Logo

                Konvert Construct heeft oog voor kandidaten die in de bouwsector aan de slag willen.

 

Food Logo

                 Konvert Food ondersteunt klanten die actief zijn in de voedingsindustrie.

 

Interim Logo

                 Konvert Interim staat u bij in de zoektocht naar arbeiders voor verschillende sectoren.

 

                 Konvert Logistics vindt orderpickers en heftruckchauffeurs in functie van uw dagelijks veranderende noden in de logistieke sector.

 

Office Logo

                 Konvert Office focust zich op bediendenjobs voor bachelors en masters.

 

We willen enkel het beste voor onze klanten. Zo zorgen we voor een eenvoudige administratie dankzij onder andere het gebruik van e-tools (prestatieverwerking) en e-contracten (uitzendcontracten).

We helpen je trouwens ook graag met alle administratie, mocht je zelf iemand gevonden hebben om jouw team te versterken!

Indien nodig, rekruteren we ook in het buitenland, vestigen we ons via een pop-up dichter bij de klant of zorgen we voor een inhouse oplossing.

Konvert gaat verder!

Want voor ons stopt het niet eenmaal de vacature is ingevuld. Zo staan we garant voor een goede opvolging van onze uitzendkrachten en een permanente evaluatie van onze samenwerking.

Interesse?

Neem contact op met het dichtstbijzijnde kantoor. Onze consulenten helpen je graag verder!