Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Konvert en Datwyler kiezen voor groei, ook in Corona tijden.

Jobs

Groot nieuws uit Limburg. Datwyler Alken, leverancier van klantspecifieke afdichtings-, afsluitings- en verpakkingsoplossingen, heeft meerdere contracten binnengehaald met farmaceutische bedrijven die volop bezig zijn aan de ontwikkeling van de coronavaccins. Eens een vaccin goedgekeurd is mag Datwyler Alken de rubberen afdichtingen leveren voor miljoenen spuitjes.

Bron: www.madeinlimburg.be

“We ondertekenden meerdere contracten met Covid-19-vaccinproducenten. Dat kan per contract gaan van enkele miljoenen tot honderden miljoenen componenten.” Het is dus alle hens aan dek in Alken.

Aangezien overheden van alle landen al contracten getekend hebben voor grote hoeveelheden vaccins, wordt er niet gewacht om de productie reeds te starten.

Meer werk = openstaande vacatures

Meer werk betekent natuurlijk ook meer vacatures. Konvert is als exclusieve HR partner reeds volop bezig met het invullen van de openstaande vacatures. Er werden sinds maart al 40 extra mensen aangeworven met Konvert als exclusieve partner in de verschillende afdelingen in de productie.

Beschik jij over de nodige goesting en de juiste attitude? Wil je werken in een groeiend bedrijf in Limburg waar men respect heeft voor waarden en normen met toekomstmogelijkheden? Solliciteer dan via onderstaande button en we nodigen je uit voor een gesprek op kantoor!

Is er toch geen match? Dan bekijken we samen andere mogelijkheden binnen Limburg!

5 lastige strikvragen van recruiters

Strikvragenn in een sollicitatiegesprek. Ze zijn er sowieso en vaak besef je het niet eens. Met deze inkijk laten we je even stilstaan bij het waarom van die vragen.

Lees meer

Hoe maak je een goede indruk tijdens je jobinterview?

Gezonde stress helpt je vooruit, knikkende knieën onderdruk je maar beter eventjes. Met deze tips blijf je rust én maak je een goede beurt.

Lees meer

Een recept voor een sterk online profiel

Facebook, Twitter en vooral LinkedIn behoren tegenwoordig tot het favoriete zoekterrein van recruiters. Als je dus op zoek bent naar een job of je bent toe aan een nieuwe uitdaging, een van de eerste dingen die je moet doen, is op een slimme manier aan je online profiel werken. Dat begint met een professionele foto, geen vakantiekiekje. Profielen met foto hebben 7 keer meer kans om bekeken te worden. Daar kan je al eens wat moeite voor doen. Say cheeeese!

Lees meer

Je carrière kan een fout gebruiken

Bedrijven zijn op zoek naar gemotiveerde werknemers die er vol voor willen gaan. En wie veel hooi op zijn vork neemt, zal vroeg of laat wel eens in de fout gaan, dat weet jouw leidinggevende ook. Vallen en opstaan, zo ziet elk groeiproces eruit. Het komt er alleen op aan daarbij je nek niet te breken…

Lees meer