Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Gratis opleiding verzekert aantrekkelijk werk als isolateur

Jobs

Een job vinden kan iedereen, maar de juiste job vinden, dat loopt niet altijd van een leien dakje. Als je al ervaring hebt, blijf je veelal hangen in de sector waarin je al eerder actief was. Heb je geen ervaring en wil je snel aan de slag in een andere of eerste job, dan kan een opleiding soelaas brengen. Helaas is een bijscholing niet altijd een garantie op succes. Volg je een VDAB-opleiding bij CGK Group tot isolateur, dan stijgt de kans op een nieuwe carrière met 100%.

Isolateur in groeiend bedrijf
Een job als isolateur bij CGK Group

Wie of wat is een isolateur?

Isoleren is koud of warm houden. Dat is misschien iets te kort door de bocht, maar het legt wel het algemeen principe uit. In de rol van ‘isolateur industriële toepassingen’ draait het om het isoleren van diverse industriële componenten zoals ‘piping’ of leidingen, tanks en andere benodigdheden.

Een top drie van de belangrijkste taken als isolateur:

  1. Je plaatst rotswol of isolatie op basis van rubber of PUR/PIR.
  2. Je brengt het plaatwerk ter bescherming van de isolatie aan.
  3. Je bereidt de aanmaak van plaatbeschermingen voor.

Wie komt in aanmerking voor de gratis opleiding?

Voor je de gratis opleiding kan aanvatten, ga je op gesprek bij Konvert Interim Menen. Op basis van een vrijblijvend gesprek wordt uitgemaakt of je in aanmerking komt voor het volgen van de gratis opleiding. Voldoe je aan het profiel, dan is de kans groot dat je binnen de kortste keren het bericht krijgt met het nieuws dat je het opleidingstraject mag aanvatten.

Isolateur industriële toepassingen

Al weten wat er van je verlangd wordt? Hier een beknopte opsomming met de skills waarover je moet beschikken:

  1. Je spreekt en schrijft Nederlands.
  2. Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  3. Je hebt geen lichamelijke klachten en geen schrik om op hoogtes te werken.
  4. Je hebt een technische achtergrond.
  5. Je beschikt over basiskennis wiskunde.

Voldoe je aan de vijf bovenstaande vereisten, dan ligt een nieuwe job voor jou binnen handbereik.

Wat leer je tijdens de VDAB-opleiding ‘isolateur’

Als je geen ervaring hebt met de taken zoals die beschreven staan bij wat de job van isolateur precies inhoudt, dan betekent dat niet dat je deze job niet kan leren. De opleiding is gericht op mensen die over een aantal basiscompetenties beschikken en die op zoek zijn naar een afwisselende job met toekomst en een aantrekkelijk salaris.

In de tijdspanne van een kleine twee maanden leer je alles wat je moet weten over de job ‘industrieel isolateur’. De opleiding gebeurt op de werkvloer, niet achter de schoolbanken. Dat maakt dat je meteen weet hoe het er aan toe gaat in het bedrijf en je leert ook al je toekomstige collega’s kennen.

Vast werk bij CGK in Gullegem

CGK Group
CGK: Een bedrijf met toekomst

Doorloop je het traject met succes en ligt de job je, dan hoef je enkel nog je handtekening te zetten onder het contract dat CGK je voorlegt. Of hoef je geen vaste job in een groeiend bedrijf, met een grote zelfstandigheid, aantrekkelijke uren en een mooi salaris?

Meer uitleg? Contacteer vandaag nog Konvert Interim Menen!

Gratis opleiding verzekert aantrekkelijk werk als isolateur

Een job vinden kan iedereen, maar de juiste job vinden, dat loopt niet altijd van een leien dakje. Als je al ervaring hebt, blijf je veelal hangen in de sector waarin je al eerder actief was. Heb je geen ervaring en wil je snel aan de slag in je eerste job, dan kan een opleiding soelaas brengen. Helaas is een bijscholing niet altijd een garantie op succes. Volg je een VDAB-opleiding bij CGK Group tot isolateur, dan stijgt de kans op een nieuwe carrière met 100%.

Lees meer

Wat wil je weten over een projectleider?

Een projectleider neemt veel hooi op zijn vork, nog net ietsje meer dan een werfleider. Alles wat je moet weten over deze job vind je terug in dit blogbericht!

Lees meer

Werfleider: alles wat je moet weten over de job

Als werfleider werken, is het iets voor jou? Ontdek welke (soft) skills je nodig hebt voor een job als werfleider en wat je kunt verdienen.

Lees meer

Wat wil je weten over metsers?

Werken als metser: wat moet je kunnen en wat levert het op? Vind hier een uitgebreid antwoord op al jouw vragen.

Lees meer