Werken bij Konvert

Bij Konvert zijn we strijders voor échte matches.

Daarom zoeken we zelf ook échte strijders. Zin om elke dag het beste van jezelf te geven, zodat anderen een job vinden die het beste bij hen past? Met positiviteit, vertrouwen en een menselijke aanpak maken we samen het verschil. Zo vinden we geen mensen voor de job. Maar jobs voor mensen. Zoals jij?

Plan je persoonlijk gesprek en ontdek wat wij jou kunnen bieden:

Leer ons kennen

 

Een échte match, wat bedoelen we daar mee?

Een échte match is een match waarbij de vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid van een kandidaat perfect aansluiten bij een bedrijf. Het is als het ware een match tussen mensen. Hoe ze in het leven staan, hoe ze tegenover werk staan, wat ze willen bereiken en in welke omgeving ze dat het best samen doen. Want het zijn net die mensen die zorgen voor een toffe bedrijfscultuur.

Zo’n échte match bereik je door verder te kijken dan een cv.

Ervaring, vaardigheden en studieachtergrond, da’s belangrijk. Maar wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan een cv om te ontdekken wat iemand écht wil. Waar het talent écht ligt. En vooral waar iemand écht gelukkig van wordt.

Onze persoonlijke aanpak zorgt dat dit ook lukt.

Om dat allemaal te ontdekken, moeten we je goed leren kennen. Daarom ontmoeten we je altijd persoonlijk. In real life. We luisteren goed naar wat je wil, respecteren wie je bent en zullen altijd zeggen wat we denken. Op een warme en eerlijke manier, zodat we ons steentje kunnen bijdragen aan jouw professionele groei.

 

Wij geloven in de meerwaarde van opleiding

Daarom begeleiden we jou vanaf dag 1. Starten doen we met een Kick-Off op ons hoofdkantoor waar je met onze jobcoach Barbara kennismaakt. Zij laat jou het Konvert-DNA zien en begeleidt jou in de eerste stappen. Vanaf dag 2 ben je welkom op kantoor en leer je je collega’s beter kennen. De weken nadien krijg je nog tal van webinars, e-learnings, one-on-one meetings, … Kortom alle ondersteuning die je nodig hebt! Zo leren we jou commerciële vaardigheden bij en ook het luik sociale wetgeving komt aan bod. Barbara blijft uiteraard tussentijds coachen en beschikbaar voor alle vragen. Na 6 maanden heb je de job als recruiter zo goed als onder de knie. Maar ook dan laten we je niet los zodat je kan blijven groeien. Hiervoor hebben we onze Sales Leadership Academies en Boost-trainingen die je sowieso fantastische energie zullen geven. We laten je zo groeien tot de beste versie van jezelf.

 

Onze waarden

icon

Optimisme

We geloven dat we de echte match beter voor je kunnen vinden. We geloven in het belang van optimisme. Als je optimistisch in het leven staat, dan krijg je net weer wat meer goesting, en dan creëer je net wat meer mogelijkheden. Voor ons is het glas dan ook altijd halfvol. Dat betekent niet dat we de moeilijkheden niet zien. Maar we zien ook steeds de kansen.

 
 
icon

Betrokkenheid

We geloven dat we de echte match beter kunnen vinden omdat we betrokken zijn. Die échte match vinden, dat is onze job, dat is waar. Maar het is voor ons ook meer dan een job. We zijn ons bewust van het belang van wat we doen. Hoe die échte match belangrijk is voor jullie leven, voor jullie bedrijf. Daarom luisteren we goed naar jullie. Daarom willen we niet alleen jullie cv kennen maar luisteren hoe jullie zijn als persoon, hoe jullie in leven en werk staan, wat jullie kunnen en willen naast jullie CV. Daarom willen we niet alleen de vacature kennen, maar ook het bedrijf en de cultuur. We zijn begaan met jullie. It's personal.

 
icon

Vertrouwen

We geloven dat we de echte match beter kunnen vinden omdat we te vertrouwen zijn. We geloven dat we die échte match alleen kunnen vinden als jullie ons vertrouwen. Daarom luisteren we ook écht naar jullie. Daarom willen we jullie ook echt ontmoeten, in real life. Daarom respecteren we jullie zoals jullie zijn, zijn wij open voor iedereen. En daarom zullen we jullie ook altijd zeggen hoe we erover denken. Op een warme, maar ook een directe manier. Want zonder oprechtheid is geen vertrouwen mogelijk.

 
 
icon

Betrouwbaarheid

We geloven dat we de echte match beter kunnen vinden omdat we betrouwbaar zijn. Vertrouwen zegt iets over hoe we zijn als mensen. Betrouwbaarheid zegt iets over hoe we ons gedragen, over wat we doen en hoe we de dingen doen. Daarom zullen er bij ons nooit addertjes onder het gras zitten. Daarom respecteren we de wet: om jullie te dienen maar ook te beschermen. Daarom ook gebruiken we zeer professionele tools om ons te helpen. En net zo goed daarom zijn we er in alle tijden, de goede en de minder goede. We never let you go.

 
icon

Gedrevenheid

We geloven dat we de echte match beter kunnen vinden omdat we zo gedreven zijn. We zijn gelukkig als we die échte match gerealiseerd hebben. Of het op zijn minst zeer oprecht geprobeerd hebben. We bewegen daar hemel en aarde voor. Elke dag opnieuw. En we proberen daarbij dat stapje meer te zetten dan onze concurrenten. Met de glimlach. Zelfs als het moeilijk gaat. We zullen al eens vloeken als het tegenslaat. Maar daarna veren we weer op. We vergeten nooit dat we er zijn voor jullie.

 
icon

Samenwerking

We geloven dat we de echte match beter kunnen vinden omdat we samenwerken. Zelfstandig en ondernemend zijn is goed. Maar om die échte match te vinden is zelfstandig en ondernemend zijn niet genoeg. Daarvoor moet je ook ondernemend kunnen zijn met anderen. Want hemel en aarde bewegen kun je niet alleen. Hoe goed je ook bent. Daarvoor heb je de kennis van iedereen nodig. Maar ook hun goesting. Want in deze tijden is alles met elkaar verbonden. En daarom moeten ook wij verbonden zijn. Het sterkste netwerk wint. Nu meer dan ooit.

Gerelateerde vacatures

HR Recruiter Konvert Construct Torhout (m/v)

Regio Brugge

HR Recruiter Konvert Interim Limburg (m/v)

Regio Hasselt

HR Recruiter Konvert Interim Maasmechelen (m/v)

Regio Tongeren - Maasmechelen

HR Recruiter Konvert Interim Maldegem (m/v)

Regio Eeklo - Zelzate

Office Manager Konvert interim Maldegem (m/v)

Regio Eeklo - Zelzate

HR Recruiter Konvert Interim Zelzate (m/v)

Regio Eeklo - Zelzate

HR Recruiter Konvert Interim Waasland (m/v)

Regio Waasland

HR Recruiter Konvert Interim St-Amandsberg (m/v)

Regio Gent

HR Recruiter Konvert Interim Deinze (m/v)

Regio Aalter - Deinze

HR Recruiter Konvert Interim Gent (m/v)

Regio Gent

Office Manager Konvert interim Tielt (m/v)

Regio Tielt

HR Recruiter Konvert Interim Menen inhouse (m/v)

Regio Menen - Wevelgem

HR Recruiter Konvert Interim Brugge (m/v)

Regio Brugge

HR Recruiter Konvert Interim Roeselare Food (m/v)

Regio Roeselare - Izegem

HR Recruiter Konvert Interim Ieper Food (m/v)

Regio Ieper - Poperinge - Wervik

HR Recruiter Konvert Interim Roeselare (m/v)

Regio Roeselare - Izegem

HR Recruiter Konvert Interim Ieper (m/v)

Regio Ieper - Poperinge - Wervik

HR Recruiter Konvert Interim Asse (m/v)

Regio Asse

HR Recruiter Konvert Interim Vilvoorde (m/v)

Regio Vilvoorde - Zaventem

Poetshulp met rijbewijs B (m/v)

Regio Kortrijk

Medewerker loonadministratie (m/v)

Regio Kortrijk

Content creator (m/v)

Regio Kortrijk

HR Recruiter Konvert Interim Brussel (m/v)

Brussel Hoofdstad

Helpdeskmedewerker IT (m/v)

Regio Kortrijk

Office Manager Konvert Office Gent (m/v)

Regio Gent

HR Recruiter Konvert Office Brugge/Roeselare (m/v)

Regio Brugge

HR Recruiter Konvert Construct Ieper (m/v)

Regio Ieper - Poperinge - Wervik

HR Recruiter Konvert Construct Gent (m/v)

Regio Gent

HR Recruiter Konvert Interim (m/v)

Regio Kortrijk

Office Manager Konvert interim (m/v)

Regio Kortrijk