Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Zet je personeel flexibel en voordelig in met Konvert Payroll.

Werk / Privé

Ken je Konvert Payroll al? Het helpt je om nieuwe teamleden flexibel aan het werk te zetten, zonder administratieve last. Zo geef je jezelf de tijd en ruimte om te focussen op het echte ondernemerschap. Lees verder en ontdek de voordelen!

Wat zijn de voordelen van Payroll?

1. Je schakelt personeel in wanneer nodig

Een korte of lange tewerkstelling? Zet personeel in volgens dag-, week-, voltijdse of deeltijdse contracten: super eenvoudig!

2. Je bespaart tijd voor jou en je team

Wij ronden alle HR verplichtingen af en blijven op de hoogte van de laatste wetgevingen. Zo verminderen we de werklast voor jouw interne personeelsdienst.

3. Je geniet van de financiële voordelen

Loopt de tewerkstelling niet volgens jouw verwachtingen of die van de Payroll medewerker? Ontdek dan de financiële voordelen van uitzendarbeid tegenover een vast contract!

Is Konvert Payroll iets voor jou?

Geef je de kandidaat zelf een contract of werk je met Konvert Payroll? We geven je graag een overzicht van de voordelen. Vraag een prijssimulatie aan en ontvang een vergelijking op maat van jouw bedrijf.

5 soft skills met een absolute meerwaarde

Soft skills worden in de harde wereld steeds beter geapprecieerd door werknemers.

Lees meer

Zet je personeel flexibel en voordelig in met Konvert Payroll.

Ken je Konvert Payroll al? Het helpt je om nieuwe teamleden flexibel aan het werk te zetten, zonder administratieve last. Zo geef je jezelf de tijd en ruimte om te focussen op het échte ondernemerschap.

Lees meer

Konvert en Datwyler kiezen voor groei, ook in Corona tijden.

Groot nieuws uit Limburg. Datwyler Alken, leverancier van klantspecifieke afdichtings-, afsluitings- en verpakkingsoplossingen, heeft meerdere contracten binnengehaald met farmaceutische bedrijven die volop bezig zijn aan de ontwikkeling van de coronavaccins. Eens een vaccin goedgekeurd is mag Datwyler Alken de rubberen afdichtingen leveren voor miljoenen spuitjes.

Lees meer

Een nieuwe stap in je loopbaan? 6 manieren om altijd klaar te zijn.

Blijf jezelf professioneel ontwikkelen met onze 6 tips. Zo ben je gegarandeerd klaar voor de toekomst!

Lees meer