Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Zet je personeel flexibel en voordelig in met Konvert Payroll.

Verloning

Ken je Konvert Payroll al? Het helpt je om nieuwe teamleden flexibel aan het werk te zetten, zonder administratieve last. Zo geef je jezelf de tijd en ruimte om te focussen op het echte ondernemerschap. Lees verder en ontdek de voordelen!

Wat zijn de voordelen van Payroll?

1. Je schakelt personeel in wanneer nodig

Een korte of lange tewerkstelling? Zet personeel in volgens dag-, week-, voltijdse of deeltijdse contracten: super eenvoudig!

2. Je bespaart tijd voor jou en je team

Wij ronden alle HR verplichtingen af en blijven op de hoogte van de laatste wetgevingen. Zo verminderen we de werklast voor jouw interne personeelsdienst.

3. Je geniet van de financiële voordelen

Loopt de tewerkstelling niet volgens jouw verwachtingen of die van de Payroll medewerker? Ontdek dan de financiële voordelen van uitzendarbeid tegenover een vast contract!

Is Konvert Payroll iets voor jou?

Geef je de kandidaat zelf een contract of werk je met Konvert Payroll? We geven je graag een overzicht van de voordelen. Vraag een prijssimulatie aan en ontvang een vergelijking op maat van jouw bedrijf.

Gratis opleiding verzekert aantrekkelijk werk als isolateur?test?

Een job vinden kan iedereen, maar de juiste job vinden, dat loopt niet altijd van een leien dakje. Als je al ervaring hebt, blijf je veelal hangen in de sector waarin je al eerder actief was. Heb je geen ervaring en wil je snel aan de slag in je eerste job, dan kan een opleiding soelaas brengen. Helaas is een bijscholing niet altijd een garantie op succes. Volg je een VDAB-opleiding bij CGK Group tot isolateur, dan stijgt de kans op een nieuwe carrière met 100%.

Lees meer

Wat wil je weten over een projectleider?

Een projectleider neemt veel hooi op zijn vork, nog net ietsje meer dan een werfleider. Alles wat je moet weten over deze job vind je terug in dit blogbericht!

Lees meer

Werfleider: alles wat je moet weten over de job

Als werfleider werken, is het iets voor jou? Ontdek welke (soft) skills je nodig hebt voor een job als werfleider en wat je kunt verdienen.

Lees meer

Wat wil je weten over metsers?

Werken als metser: wat moet je kunnen en wat levert het op? Vind hier een uitgebreid antwoord op al jouw vragen.

Lees meer