Nieuwsbericht

Terug naar nieuws

Konvert deelt expertise logistiek met nieuwe inhouse klant CASA International NV

Jobs

Konvert biedt in Vlaanderen al jaren oplossingen voor logistieke vraagstukken van haar klanten. De ideale match met Domus Logistics die als logistieke partner van CASA International NV nood had aan een nieuw partnership. Konvert deelt haar gespecialiseerde know how met het Europees distributiecentrum van CASA en richtte specifiek voor dit project een specifieke business unit Konvert Logistics op, de 1ste in de Kempen.

Vlnr: Walter Goossens, Supply Chain Manager CASA, Emelie Van Hout, Inhouse Consultant en Christophe Eysermans, District Manager Kempen

Konvert & CASA International NV/Domus Logistics hebben sinds begin oktober een nieuw inhouse partnership. De logistieke partner van CASA, nl. Domus Logistics, die de logistiek verzorgen voor meer dan 500 CASA winkels in 8 Europese landen had nood aan een nieuw partnership. Konvert richtte specifiek voor dit project een specifieke business unit Konvert Logistics op, de 1stein regio Kempen en deelt zo haar logistieke know how met het Europees distributiecentrum van CASA.

In-CASA, inhouse op maat van klant

CASA is een internationale interieurwinkelketen met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen voor in en rond het huis. CASA zet anno 2020 zeer sterk in op hun online verkoop en volgt de interieurtrends op de voet waardoor het assortiment verrassend en inspirerend blijft. Het komende jaar bouwt de interieurwinkelketen de webshop nog verder uit om een zo optimaal mogelijke service aan de klant te kunnen bieden. Bovendien blijft de continue bevoorrading van het winkelnetwerk een grote rol spelen in de dagdagelijkse logistieke activiteiten.


Konvert Logistics peilt met hun bedrijfsspecifieke selectiemodule Konvert Match naar de competenties, soft skills en andere interesses van de kandidaten. Om de seizoensgebonden pieken te kunnen opvangen is Konvert sinds kort permanent ‘inhouse’ aanwezig bij CASA om zo aan de volledige instroom van logistieke profielen als magazijniers, orderpickers en reachtruckchauffeurs te voldoen. Door deze inhouse, of beter in-CASA kan Konvert de noden nog sneller opsporen en hierop anticiperen. Het team van Konvert Logistics, bestaande uit district manager Christophe Eysermans, projectleider Shelley Baldewijns en inhouse consultant Emelie Van Hout delen immers dezelfde waarden en bedrijfscultuur als logistiek manager Walter Goossens van CASA.


Christophe Eysermans: “Mensen dienen een thuis te hebben, zich goed te voelen, eigenlijk vrij vertaald: Mi CASA, su CASA, mijn thuis, jouw thuis, mooier kan je het niet samenvatten in deze toch wel speciale tijden waar nood aan menselijke warmte meer dan ooit welkom is!”


Ook een passie voor logistiek? Solliciteer op casa@konvert.be!

Tijd voor een nieuwe job? Wij helpen met je opzegtermijn

Bij ontslag moet in de meeste gevallen een opzegtermijn gerespecteerd worden. Hoe lang die termijn is, hangt af van verschillende factoren.

Lees meer

Jeugdvakantie, zodat ook starters de batterijen kunnen opladen!

Ben je jonger dan 25 en net gestart met werken? Vul dan je wettelijke vakantiedagen aan met jeugdvakantie! Dan kom je toch aan je vier weken vakantie. ☀️🌅

Lees meer

Qualitytime met de kinderen voor werkende ouders #ouderschapsverlof

Nood aan wat meer tijd voor je kinderen? Opteer dan voor ouderschapsverlof. Een woordje uitleg nodig? Lees dan dit artikel op onze blog.

Lees meer

Zwangerschapsverlof: wat je moet weten over moederschapsrust

Zwangerschapsverlof, bevallingsverlof, moederschapsrust, ouderschapsverlof... Termen die wel eens door elkaar gebruikt worden! Lees hier alles over het verlof waar je recht op hebt als je zwanger bent.

Lees meer